Hesabım
    Addams Family'nin Yeni TV Uyarlaması Geliyor!

    Tim Burton, proje için görüşmelerde..

    Yakında televizyona yeni bir “Addams Ailesi” dizisi geliyor olabilir. MGM Television, ürkütücü aile hakkında yeni bir dizi geliştirdiğini doğruladı. "Into the Badlands"in yaratıcıları Alfred Gough ve Milles Millar yeni diziyi yazmakla görevlendirilirken, Tim Burton yönetmenlik ve yönetici yapımcılık için görüşmelerde bulunuyor. Gough ve Millar, aynı zamanda yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak da görev yapacak.

    Proje, şu anda hiçbir kanal ya da platforma bağlı değil ama hikayenin her zaman popüler olduğu göz önüne aldındığında ve Tim Burton'ın katılımı kesinleştiğinde bir yer bulması zor olmayacaktır. Bütün onaylar tamamlanırsa, dizi, Burton'ın kariyerinin birkaç televizyon projesinden biri olacak. Önceki TV çalışmaları arasında, "Alfred Hitchcock Presents" gibi programların bölümlerini yönetmek ve "Beetlejuice" animasyon dizisinin yönetici yapımcılığı bulunuyor. Burton, “Edward Scissorhands”, “Batman”, "Beetlejuice", "Batman Returns", "Ed Wood" ve "Mars Attacks" gibi eleştirmenlerce beğenilen filmlerin yönetmenliğini yaptığı çalışmalarıyla tanınıyor. 

    Gough ve Millar, AMC’nin "Into the Badlands" eserini oluşturmanın yanı sıra, dizinin üç sezonluk çalışması boyunca showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. İkilinin diğer çalışmaları arasında "Smallville" ve "The Shannara Chronicles" yer alıyor. "Addams Ailesi", Charles Addams tarafından yaratılan bir çizgi roman olarak başladı. Karakterler, Baba Gomez, anne Morticia, çocuklar Wednesday ve Pugsley, Amca Fester, Büyükanne, uşak Lurch ve bedensiz el Thing'den oluşuyor. Yıllar boyunca birçok televizyon uyarlamasına konu oldu. Özellikle de 1964-1966 arasında yayınlanan ve John Astin'i Gomez ve Carolyn Jones'u Morticia olarak izlediğimiz ABC dizisi oldukça popülerdi.

    1990'ların sonunda, canlı aksiyon dizisi “The New Addams Family”nin yanı sıra bugüne kadar iki animasyon dizisi uyarlaması da yapıldı. Bir sürü “Addams Family” filmi de var. 1991 yapımı Barry Sonnenfeld filmi yaklaşık 200 milyon dolar hasılat yaptı ve 1993 yılında devam filmi “Addams Family Values” onu izledi. Son olarak, 2019'da MGM tarafından Oscar Isaac ve Charlize Theron gibi bir seslendirme kadrosunun yer aldığı bir bilgisayar animasyon filmi yayınlandı ve devamı 2021 yılında gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top