Hesabım
    Rosario Dawson, Hulu Draması "Dopesick"in Kadrosunda!

    Dizinin iddialı kadrosuna bir yıldız daha eklendi..

    Rosario Dawson, yakında yayınlanacak olan Hulu dizisi “Dopesick”in kadrosuna düzenli bir rolle katıldı. Sekiz bölümlük dizi, Amerika’nın opioid bağımlılığıyla mücadelesinin merkez üssünü inceliyor ve bunu, Virginia Madencilik Topluluğu'ndan, Uyuşturucuyla Mücadele Birimi (DEA) koridorlarına uzanan bir yolculukla yapıyor ve Big Pharma Manhattan'ın zenginliğine götürüyor.

    Sekiz bölümlük mini dizi, Beth Macy'nin New York Times'ın aynı adlı çok satan kitabına dayanıyor. Dawson, OxyContin kullanımını kısıtlamak için savaşan zorlu bir DEA ajanı olarak tanımlanan Bridget Meyer'i canlandıracak. Daha önce duyurulan oyuncular arasında Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Kaitlyn Dever, Will Poulter, John HoogenakkerPhilippa Soo ve Jake McDorman yer alıyor.

    Dawson, "Rent", "Sin City", "Clerks II" ve "Death Proof" gibi sinema projelerinde başrol oynadığı rolleriyle tanınıyor. Ayrıca son USA Network dizisi “Briarpatch” dahil olmak üzere birçok televizyon şovunda rol aldı. Bunlar arasında, Marvel-Netflix ortaklığında Claire Temple karakteri olarak yer aldığı “Daredevil”, “Jessica Jones”, “Luke Cage” ve “Iron Fist” gösterilebilir. "The Mandalorian"ın ikinci sezonunda Ahsoka Tano rolünde oynayacağı da bildirildi.

    “Dopesick”, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapan Danny Strong tarafından yazıldı. Oscar Ödülü sahibi Barry Levinson, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. John Goldwyn, Warren Littlefield, Macy ve Karen Rosenfelt de diğer yönetici yapımcılar arasında yer alacak. Touchstone Television ve The Littlefield Company yapımcılığını üstleniyor. Amerika'daki opioid krizi, son zamanlarda çok sayıda televizyon projesinin konusu haline geldi. Starz'ın “Hightown” dizisi mayıs ayında ilk kez sahneye çıktı ve dizi haziran ayında ikinci sezon onayı aldı. Netflix ayrıca, “Narcos: Mexico” programcısı Eric Newman ve Peter Berg'den krizle ilgili bir dizi sipariş etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top