Hesabım
    ‘Never Have I Ever’ın İkinci Sezon Prodüksiyonu Ne Zaman?

    Sevilen gençlik dizisi için set tarihi açıklandı

    Görünüşe göre Netflix'in 2020'deki en büyük hitlerinden biri sete geri dönüyor. Mindy Kaling komedisi "Never Have I Ever", Covid-19 nedeniyle rafa kaldırılan şovların büyüyen listesine girmekten kurtuldu ve önümüzdeki birkaç hafta içinde ikinci sezon prodüksiyonu başlayacak. Şu anda, Netflix ve yapımcı Universal Television, 10 Kasım başlangıç ​​tarihini hedefliyor. Bu da hayranların 2021'in ortasına yakın bir zamanda diziyi görebilecekleri anlamına geliyor.

    "Never Have I Ever", tüm olağan Covid-19 önlemlerini alacak ve salgın sırasında pandeminin hangi seviyeye ulaşacağı bilinmediğinden bu tarih değişkenlik gösterebilecek. Şovun geri dönüş haberi, Netflix'in ikinci sezon için onu seçmesinden yaklaşık dört ay sonra geliyor. Bu karar yayıncıda tek sezon oynayan ve iptal kararı alan diziler göz önüne alındığında önemli bir başarı olarak göze çarpıyor.

    Maitreyi RamakrishnanPoorna Jagannathan (Devi'nin annesi Dr. Nalini Vishwakumar rolüyle), Richa Moorjani (kuzeni Kamala olarak), Jaren Lewison (lise düşmanı Ben Gross rolünde), Darren Barnet (sevgilisi Paxton Hall-Yoshida) ve Devi'nin en iyi arkadaşlarını oynayan Lee Rodriguez ve Ramona Young'la birlikte ikinci sezonda Devi olarak yine karşımıza çıkacak. 

    Dizi, günümüzün birinci nesil Hintli Amerikalı genç kızı Devi'yi konu alıyor. Ramakrishnan’ın karakteri, kendisini zor durumlara sokan kısa bir sigortası olan aşırı başarılı bir lise ikinci sınıf öğrencisidir. Devi, uyum sağlamak, aşkı aramak ve kim olduğunu anlamaya çalışmaya ek olarak, babasının ani ölümüyle de uğraşmak zorunda kalır. John McEnroe, gösterinin anlatıcısı olarak yer alıyor. Andy Samberg, Ben Gross'un iç düşüncelerini anlatan ses olarak devreye giriyor. Kaling, diziyi Lang Fisher'la birlikte yarattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top