Hesabım
    HBO'nun ‘Scenes From a Marriage’ Uyarlamasında Başrol Belli Oldu

    Projeden ayrılan Michelle Williams'ın yerine kim geldi?

    Jessica Chastain, yakında yayınlanacak olan HBO mini dizisi “Scenes From a Marriage”in başrolü için anlaşma imzaladığını doğruladı. Chastain, zamanlama sorunları nedeniyle diziden çıkan Michelle Williams'ın yerini almış oldu. Bu rol, daha önce 2014'te "A Most Violent Year" filminde birlikte rol alan Oscar Isaac ve Chastain'i yeniden bir araya getiriyor.

    Dizi, Chastain'in son zamanlar rol alacağı son TV projesi. Eylül ayında, Spectrum, Paramount Network ve Paramount Plus için country şarkıcısı Tammy Wynette olarak rol alacağı açıklanmıştı. "The Help" ve "Zero Dark Thirty" filmleriyle iki kez Akademi Ödülü adayı olan Cahstain, aynı iki rolle Altın Küre Ödülleri'nde de aday gösterildi ve küreyi “Zero Dark Thirty” performansıyla evine götürmeyi başardı. Ayrıca "A Most Violent Year", "Miss Sloane" ve "Molly’s Game" rolleriyle üç Altın Küre adaylığı daha elde etti.

    Chastian, önümüzdeki yılın başlarında aksiyon filmi “The 355”te görünecek. Dizi, efsane yönetmenlerden Ingmar Bergman’ın aynı adlı 1974 yapımı dizisinin İngilizce ve mini dizi uyarlaması olacak. Bergman’ın versiyonu, altı bölümden oluşuyor ve 1973 yılında İsveç televizyonunda yayınlandı. Bergman, dizinin yönetmenliğini üstlenirken, başrolleri Oscar adayı Liv Ullmann ve başarılı oyuncu Erland Josephson paylaştı.

    Yeni versiyonun, aşk, nefret, arzu, tek eşlilik, evlilik ve boşanma tasvirini çağdaş bir Amerikan çiftinin objektifinden yeniden inceleyeceği söyleniyor. Chastain ve Isaac, başrolün yanı sıra yönetici yapımcı olacak. Hagai Levi diziyi yazacak, yönetecek ve yönetici yapımcı olacak. Michael Ellenberg, Media Res aracılığıyla sorumlu yapımcı olacak. Amy Herzog, Lars Blomgren, Daniel Bergman ve Blair Breard da yönetici yapımcılığı üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top