Hesabım
    Netflix, "Pickpockets"ın Devamını Dizi Olarak Hazırlıyor

    "Yankesiciler"in macerası Netflix'te devam edecek..

    Yönetmen Peter Webber, Netflix için Kolombiya yapımı gençlik dizisi “Yankesiciler”in (“Pickpockets”) altı bölümlük bir devam dizisini hazırlıyor. 2018'de gösterime giren orijinal Netflix filmi, başarılı birer yankesici olmayı öğrenen genç hırsızların hikayesini anlatıyor. Webber, “Görünüşe göre, gençler gerçekten iyi iş çıkardı. Bizden bir devam dizisi yapmamızı istediler, şu anda ana karakterleri takip eden altı saatlik bir dizi üzerinde çalışıyoruz."  dedi.

    Webber ayrıca, uzun süredir devam eden "Medusa" projesinin son durumu hakkındaki bilgileri güncelledi ve bir de İspanyol televizyon dizisi hazırladığını, Medusa'nın ise fragmanını çektiğini ve proje üzerinde çalışmaya devam ettiğini açıkladı. Webber, hala "Medusa"yı sinemalara getirmeye çalıştığını da sözlerine ekledi. Napolyon sonrası Fransa'da geçen dönem draması, sanatçı ve en tanınmış tablosu "Medusa'nın Salı" olan korkunç Théodore Géricault'u merkezine alıyor. 

    Yankesiciler filminde, genç bir hırsız olan Fresh, şiddet kullanmadan yankesici olmanın hayali kurmaktadır. Fresh, Bogota sokaklarında hile ve aldatma sanatı ustası olan Chucho ile tanışır. Freshi, arkadaşları Juana ve Doggy'le birlikte para karşılığı Chucho’dan başarılı birer yankesici olmayı öğrenir. Gençler kolay para kazanmak için çıktıkları bu yolda tehlikeli durumlarla karşılaşırlar.

    Orijinal filmin yönetmen koltuğunda da Peter Webber otururken, filmin başrollerini Carlos Bardem, Emiliano Pernía, Natalia ReyesDubán Andrés Prado gibi isimler üstlenmişti. Senaryoyu ise Alejandro Fadel, Martin Mauregui, Sandroa Romero Rey, Simon Stephens ve ruberto Rubiano Vargas kaleme aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top