Hesabım
    James Wan, Bu Kez TV'de Korkutacak!

    Usta yönetmen, Netflix için korku dizisi hazırlıyor.

    James Wan, son korku projesini buldu. "Saw", "The Conjuring" ve "Insidious" filmlerinin yaratıcı ekibinin lideri olan Wan, Netflix'te sekiz bölümlük bir sipariş alan doğaüstü korku dizisi "Archive 81"ın sorumlu yapımcılığını üstlenecek. Aynı adı taşıyan korku filmi podcast'inden uyarlanan "Archive 81"ın yazar, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcısı Rebecca Sonnenshine (The Boys, The Vampire Diaries) olacak.

    Dizide, “Jurassic World: Dominion”ın yıldızı Mamoudou Athie ve “Altered Carbon”da yer alan Dina Shihab başrolleri paylaşacak. Netflix, yeni dizinin özetini de paylaştı: Arşivci Dan Turner (Athie), 1994'ten hasarlı bir video kaset koleksiyonunu restore etmek için gizemli bir işe girdiğinde, kendisini belgesel film yapımcısı Melody Pendras'ın (Shihabi) çalışmalarını ve tehlikeli bir kült üzerine yaptığı araştırmayı yeniden inşa ederken bulur . Dan, Melody’nin hikayesinin içine çekilirken, onu 25 yıl önce tanıştığı korkunç sondan kurtarabileceğine ikna olur.

    "Stranger Things" ve "Limetown"un yönetmeni Rebecca Thomas, prömiyer de dahil olmak üzere "Archive 81"ın ilk sezonunun yarısını yönetecek. Wan, ek olarak Michael Clear'ın yanı sıra, Atomic Monster adına yönetici yapımcılığı üstlenecek. Paul Harris Boardman orijinal senaryoyu geliştirdi ve yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor ve Rob Hackett, ortak yapımcılardan biri.

    Dizinin uyarlandığı orijinal "Archive 81" podcast'i, Netflix serisinin ortak yapımcıları olarak görev yapan Marc Sollinger ve Daniel Powell tarafından oluşturuldu. James Wan, son olarak Aquaman serisini yöneterek tür dışına çıktı ve şu an, Malignant adlı filmin çekimleriyle meşgul. Bu filmle, DC molasından sonra Wan, korku türüne dönüş yapmış olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top