Hesabım
    Netflix'in Biyografi Dizisi "Selena"dan Yeni Fragman

    Selena Quintanilla'nın hayatı yakında Netflix'te!

    Netflix, merakla beklenen biyografi dizisi Selena: The Series'ten yeni ve uzun fragmanı yayınladı. İkonik Tejano şarkıcısı Selena Quintanilla'nın hayatından kesitler sunacak olan “Selena: The Series”, 4 Aralık 2020 tarihinde Netflix'te prömiyer yapacak. Daha önce "The Walking Dead" dizisiyle çıkış yakalayan Christian Serratos, 1995 yılında, 24. doğum gününe günler kala öldürülen sanatçıya hayat verecek.

    Dizinin diğer oyuncuları arasında, Selena'nın küçüklüğü rolünde Madison Taylor Baez, annesi Marcella Quintanilla rolünde Seidy Lopez, erkek kardeşi A.B. Quintanilla rolünde Gabriel Cavarria ve kız kardeşi Suzette Quintanilla rolünde Noemi Gonzalez yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra, Julio Macias, Jesse Posey, Hunter Reese Pena, Carlos Alfredo Jr., Paul Rodriguez, Erika Buenfil ve David Fernandez Jr. da dizide  yer alıyor.

    Ölmeden önce satışa çıkan albüm "Selena Live!" 1994'te Grammy kazandı ve ölümünden sonra gelen albüm "Dreaming of You", Billboard 200 listesinin en tepeisne çıkmayı başardı. Bu başarı, Selena'yı bunu yapan ilk Latin sanatçı yaptı. 1997 yılında çekilen biyografik drama Selena'da , Jennifer Lopez, çıkış yapan rolüyle şarkıcıyı canlandırmıştı. 

    Netflix dizisi, Selena ve ailesinin, onun kariyeri için alması gereken kararları ve yaşadıkları zorlukları irdeleyecek. Kız kardeşi Suzette Quintanilla, dizi hakkında; "Selena müzik tarihinde her zaman kalıcı bir yere sahip olacak ve onun anısına adaleti sağlamak için büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Bu diziyle izleyiciler nihayet Selena'nın ailemiz ve tüm hayatlarımız üzerindeki etkisini ve tüm tarihini öğrenecekler. Hayranlarımıza hikayemize daha önce hiç görülmemiş bir bakış atmak ve Selena'nın neden gelecek nesiller için bir efsane olarak kalacağını vurgulamak için Campanario ve Netflix'le iş ortaklığı yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top