Hesabım
    "Batwoman" Dizisinden Yeni Batsuit Fotoğrafı

    Yeni Batwoman Javicia Leslie'den iki etkileyici fotoğraf..

    CW, aktris Javicia Leslie’nin canlandıracağı karakteri Ryan Wilder’i temel alan "Batwoman" kostümünün yeni tasarımı için iki görsel yayınladı. Kıyafet, ikinci sezonun üçüncü bölümünde başlayacak ve Leslie, ilk sezonunda gösteriye liderlik eden Ruby Rose'dan Batsuit'i devraldığı için Batwoman adına ilk orijinal tasarım olacak.

    Leslie, süper kahramanı TV'de veya sinemada canlandıran ilk siyahi oyuncu olacak. Leslie, yaptığı açıklamada, "Ryan'ın kendi Batwoman haline gelmesine bayılıyorum, bu onun tarzı, havası ve anı. İzleyicilerin, siluetinden Batwoman'ın siyahi bir kız olduğunu anlamasının önemli olduğunu hissettim. Şekle uyan takım elbise ve güzel Afro tarzla kesinlikle başardık! " dedi. 

    Siyah ve kırmızı kıyafet, çeşitli yeni farklılıklar içeriyor ancak, en önemlisi yeni bir peruk. Yeni tasarım, kıvırcık saçlarda kırmızı çizgilerle değişirken, düz kızıl saçlar geride kaldı. Karakterde ayrıca, kırmızı eldivenler ve yarasa logolu yeni bir kemer de var. Lazerle oyulmuş giysinin, CW tarafından sunulan ilk fotoğrafında görülebilen başka farklılıkları da mevcut.

    Yönetici yapımcı Caroline Dries, bir basın bülteninde, takım elbisenin Ryan’ın Batwoman kişiliğini kişisel kazanç için kullanma sürecinden, süper kahramanın önemini ve Gotham City için bir sembol olarak keşfetmesine geçişi temsil ettiğini söyledi. Kendisinden önce kıyafeti giyen kadın Kate Kane (Ruby Rose)'le aynı kişi olmadığından, kendi tarzını yansıtacak şekilde değişiklikler yapıldığını da belirtti. Dries, “Ryan kendisini özel kılan her şeyi kucaklarken, kıyafeti fiziksel ve mecazi olarak ona uyacak şekilde ayarlandı. Bu, inkar edilemez bir şekilde 'güçlü' diye haykıran bir ifade olan yeni bir gövde tasarımı ve yeni bir başlık yaratmak anlamına geliyordu." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top