Hesabım
    Romantik Drama "Cherish the Day", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Antolojik seri için yola devam kararı çıktı

    Ava DuVernay’in romantik draması "Cherish the Day", daha fazla sevgi ve keşif için geri dönecek. Antoloji serisi, OWN'da ikinci sezon için yenilendi ve ilk sezon ortak yürütücü yapımcıları Raynelle Swilling, Teri Schaffer ve Tanya Hamilton aynı zamanda showrunner olarak yerlerini aldı. Yenileme haberi, ilk sezonun sekiz bölümlük çalışmasını tamamladıktan yaklaşık yedi ay sonra gelmiş oldu. 

    DuVernay’in diğer OWN dizisi “Queen Sugar”, beşinci sezonda prodüksiyona devam ediyor. “Cherish the Day”in her sezonu bir çiftin ilişkisini anlatıyor ve her bölüm, yaşamlarındaki tek bir güne odaklanıyor. İkinci sezonda, yeni bir oyuncu kadrosuyla yepyeni bir çiftin aşk hikayesi yer alacak. Anlatı, bizi olağanüstü olandan günlük olana kadar, sevdiğimiz kişilere sadık kalmaya zorlayan bir ilişkideki önemli anları açığa çıkaracak. İkinci sezon için çekimler 2021'de gerçekleşecek.

    İlk sezon, özgür ruhlu Gently James (Xosha Roquemore) ve daha sıradan bir hayat süren Evan Fisher (Alano Miller) arasındaki çiçek açan romantizmin hikayesini anlattı. İlişkinin beş yıldan fazla bir süresi, sezon içinde gerçekleşti ve aynı zamanda ikonik Cicely Tyson, kurgusal Luma Lee Langston olarak rol aldı. DuVernay; "Cherish the Day izleyicilerimiz ilk sezonumuzda siyahi bir çiftin birlikte bir yaşam kurmasının evrimini kucakladı ve alkışladı. Küçük ekrana başka bir aşk ve ilişki hikayesi getirmek için sabırsızlanıyoruz. ARRAY Filmworks'teki herkes, Warner Bros. ve OWN'deki ortaklarımızla birlikte romantizmi keşfetmemize her gün devam etmekten dolayı çok mutlu." dedi.

    Dizi, OWN için Warner Bros. Television'la birlikte DuVernay’in ARRAY Filmworks ve Oprah Winfrey’in Harpo Films şirketleri tarafından üretildi. DuVernay, Swilling, Schaffer, Winfrey ve Paul Garnes yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. OWN başkanı Tina Perry; "Ava ve son derece yetenekli içerik oluşturucu ekibi, dinamik ve etkileyici aşk hikayeleri anlatıyor. Evliliğin birçok yönünü ve izleyicilerimizde derin yankılanan ilişkileri tasvir ediyor. İkinci sezon ve yeni güzel siyahi aşk hikayesi için çok heyecanlıyız." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top