Hesabım
    Bir Efsane Video Oyunu Daha Dizi Oluyor: "Assassin's Creed"

    Netflix, The Witcher sonrası video oyun uyarlamalarına devam ediyor

    "Assassin's Creed" adlı canlı aksiyon serisinin şu anda Netflix'te geliştirilmekte olduğu duyuruldu. Dizi, Netflix ve video oyun şirketi Ubisoft arasında en çok satan video oyunu serisine dayalı içerik geliştirme anlaşmasının bir parçası. Anlaşma, canlı aksiyon, animasyon ve anime dizilerini içeriyor. Ubisoft Film & Television’dan Jason Altman ve Danielle Kreinik’in yönetici yapımcılığını üstleneceği ilk dizi için şu anda bir dizi sorumlusu arayışı sürüyor.

    Ubisoft Film & Television başkanı Altman, "10 yıldan fazla bir süredir, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayran, "Assassin’s Creed" markasının ikonik bir seri haline gelmesine yardımcı oldu. Netflix'le bir "Assassin’s Creed" dizisi yaratmaktan dolayı heyecan duyuyoruz ve Assassin’s Creed evrenindeki bir sonraki destanı geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz." dedi.

    “Assassin’s Creed” oyunu ilk olarak 2007'de piyasaya sürüldü ve bugüne kadar çeşitli oyunlar çıkartarak 155 milyondan fazla kopya satan bir hit oldu. Açık dünya oyunları, Suikastçiler ve Tapınakçılar'ın rakip gizli emirleri arasındaki savaşı, geçmişin farklı dönemleri üzerinden anlatıyordu. Karakterleri, Suikastçilerin genetik anılarına erişmek için Pieces of Eden adlı güçlü eserleri bulmak için gelişmiş makineleri kullanırken keşfediyor.

    Proje devam ederse, 2016 yapımı sinema filmi “Assassin's Creed” sonrası ilk canlı aksiyon ve TV versiyonu olacak. Başrolünde Michael Fassbender'ın oynadığı film uyarlaması rapor edilen 125 milyon dolarlık bütçeye karşılık dünya çapında 240 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Dizi, aynı zamanda Ubisoft'un Netflix'le ortaklaşa yapacağı ve duyurduğu ilk proje değil. Temmuz ayında, şirketlerin "John Wick" yazarı Derek Kolstad'dan gelen "Splinter Cell" anime serisini hazırladıkları duyurulmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top