Hesabım
    Neil Gaiman, "American Gods"ın Üçüncü Sezon Prömiyer Tarihini Duyurdu

    Starz'ın sevilen dizisi, çok yakında geri dönüyor..

    "American Gods", 10 Ocak'tan itibaren üçüncü sezon için Starz'a geri dönecek. Yeni sezonun prömiyer tarihi, Hinzelmann’ın dükkanından Lakeside Clunker Board görüntüsünde, yazar Neil Gaiman’ın gösterinin dayandığı romanından referans alınan bir mesaj olarak ortaya çıktı. Bu fotoğarfı paylaşmanın yanı sıra, gösteriyi yaratan ve baş yapımcılığını da üstlenen Gaiman, hayranlara bir mektup yazdı ve gelecek sezonun olay örgüsünün daha fazla odak noktası içereceğini aktardı.

    Gaiman, "Americn Gods'ın üçüncü sezonundaki tanrıların ve insanların mücadeleleri, Amerika'nın mücadelesidir. Çizgi romanı yaptığımızda, ne bunun tam zamanında ispatlanacağını, ne de 20 yıl önce yazdığımda romanın hala geçerli olacağını düşünmemiştim. Ama şimdi, farklı hikayelerin duyulduğu, onurlandırıldığı ve geleceği değiştirmesine izin verildiği bir yıl içinde olmasına sevindim." dedi.

    "American Gods", mitolojinin tanrılarının var olduğu ve insanlarla etkileşime girdiği bir dünyayı anlatıyor. Bununla birlikte, insanların yeni tanrıları olan teknolojiyle çatışmaya başlıyorlar. Üçüncü sezon, kahramanı Shadow Moon'u (Ricky Whittle), İskandinav tanrısı Odin'in (Ian McShane) oğlu olarak, sahip olduğu kaderi reddedip, Wisconsin'de kendisi için normal bir yaşam yaratmaya çalışırken bulacağız. Gaiman, "Amerika hepimiz için olmalı ve American Gods bunu yansıtmalı. Bu sezon gerçekten öyleymiş gibi geliyor. Drama ve duygu dolu, çok gerçek ve son derece tuhaf. Gösterinin şimdiye kadar gördüğü en iyi performanslardan bazılarını içeriyor." dedi. 

    Whittle ve McShane'e ek olarak, dizide Emily Browning, Yetide Badaki, Bruce Langley, Omid Abtahi, Ashley Reyes, Crispin Glover, Demore Barnes, Devery Jacobs, Blythe Danner, Marilyn Manson, Julia Sweeney, Iwan Rheon, Danny Trejo, Peter Stormare, Denis O'Hare, Lela Loren, Dominique Jackson, Wale, Herizen Guardiola ve Eric Johnson rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top