Hesabım
    Mike Flanagan, "The Haunting: Bly Malikânesi"ni Anlatıyor

    Netflix, Mike Flaganan ve Kate Siegel’in 8. bölümüne dair detayları anlattığı özel bir video paylaştı.

    Geçtiğimiz sezon ilk sezonu yayınlanan antoloji serisinin ikinci sezonu olan The Haunting of Bly Manor, yine izleyicilerden tam not aldı ve özellikle sosyal medyada gündem oluşturdu. Bly Malikanesi'nde yaşananların konu esildiği sezonun sekizinci bölümüyse hem anlatım, hem teknik açıdan izleyenleri en çok etkileyen bölüm oldu. Dizinin yaratıcısı Mike Flanagan ve bölümün öne çıkan ismi Kate Siegel, bizleri The Haunting: Bly Malikânesi’nin “Eski Giysilerin Romansı” isimli 8. bölümünün kamera arkasına götürüyor ve Bly Malikânesi’nin karanlık geçmişini açığa çıkartan bölümle ilgili detayları paylaşıyor.

    The Haunting: Bly Malikânesi, 1980'lerin İngiltere'sinde geçiyor. Yeğenlerinin (Amelie Bea Smith ve Benjamin Evan Ainsworth) bakıcıları trajik bir şekilde ölünce, Henry Wingrave (Henry Thomas) onları emanet edebileceği genç bir Amerikalı bakıcı (Victoria Pedretti) tutar. Yeni bakıcı, malikânenin aşçısı Owen ( Rahul Kohli), bahçıvan Jamie (Amelia Eve) ve Kahya Bayan Grose (T'Nia Miller) ile birlikte yetim iki çocuğun bakımından sorumlu olacaktır. Ancak zaman geçtikçe her şeyin malikânede göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkar. Tüyler ürpertici gotik romantizme ev sahipliği yapan malikânede aşk ve kaybın yüzyıllardır süren karanlık sırları gün yüzüne çıkmayı bekliyor. Bly Malikâne’sinde, ölmek, gitmiş demek değildir.

    Henry James’in etkileyici hikayesinden uyarlanan dizide Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel ve Tahirah Sharif de yer alırken, ürütücü yapımcılığı Mike Flanagan, Trevor Macy, Darryl Frank ve Justin Falvey üstelniyor. Her iki sezonda, an itibarıyla Netflix Türkiye'de izlenebilir. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top