Hesabım
    "Why Women Kill"in Kadrosuna İki Yeni İsim!

    Suç komedisinin kadrosuna iki yıldız isim dahil oldu

    Allison Tolman ve Nick Frost, CBS All Access'te yer alan "Why Women Kill"in ikinci sezonunda rol alacak. Antolojik kara komedi serisinin ikinci sezonu 1949'da geçiyor. Güzel olmanın ne demek olduğunu, insanların dünyaya sunduğu yüzlerin ardındaki gizli gerçeği ve toplum tarafından görmezden gelinmenin etkilerini işleyen komedi suç dizisi, beğenilen ilk sezonundan sonra ikinci sezon onayı almıştı.

    Tolman, dünyanın zulmü karşısında iyimser olan, çekingen ve tuhaf ev kadını Alma'yı oynayacak. Alma, yerel bahçe kulübünde bir yer edinmek ve huysuz kızının evlendiğini görmek için can atar ama kocasının gizli hobisini öğrenince hayatı alt üst olur. Frost, günlerini bir veteriner olarak hasta ve yaralı hayvanları sefaletinden kurtararak geçiren Alma'nın sevgili kocası Bertram'ı oynayacak. Her zaman kibar ve güler yüzlü Bertram'ın neşeli doğasının, gösterdiğinden daha karanlık gizli bir hobisi vardır.

    Tolman, kendisine Emmy ve Altın Küre adaylığı kazandıran “Fargo”nun ilk sezonunda başrol oynadı. ABC'nin "Emergence" ve "Downward Dog" programlarında rol almaya devam ederken, aynı zamanda  "Castle Rock", "Mosaic" ve "Good Girls" ve "The Twilight Zone" gibi şovlarda rol aldı.

    Frost, kült popüler korku komedisi "Shaun of the Dead"de başrol oynamadan önce İngiliz dizisi "Spaced"le çıkış yakaladı. Ayrıca; "Hot Fuzz" ve "The World's End" filmlerinin yanı sıra "Fighting With My Family" ve "Tomb Raider" filmlerinde rol aldı. TV tarafında ise, “Into the Badlands”, “Sick Note” gibi şovlarda ve son olarak yarattığı ve ortak yazarlık yaptığı “Truth Seekers”ta rol aldı.

    Marc Cherry, "Why Women Kill" i yarattı ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Imagine Television Studios'tan Brian Grazer ve Samie Kim Falvey, Acme Productions'tan Michael Hanel ve Mindy Schultheis, Marc Webb ve Francie Calfo'yla birlikte yönetici yapımcı olarak görev alacak. Imagine ve CBS Television Studios dizinin prodüksiyonunu üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top