Hesabım
    CBS Komedisi ‘No Activity’, Dördüncü Sezon Onayı Aldı

    4. sezon için önemli bir değişiklik var!

    CBS All Access, "No Activity"e dördüncü sezon onayı verdi ve büyük bir değişiklik kararını da duyurdu. Dizi, dördüncü sezonundan itibaren bir animasyon dizisi olacak. Yeni sezonda Özel Ajan Nick Cullen (Patrick Brammall), FBI'a katılma hayalini gerçekleştirecek ama bu hayal, gerçekler karşısında hayal kırıklığına dönüşecek. Görünüşte sıkıcı bir gözlem görevine atandıktan sonra, ortaya çıkan bir vakayla potansiyel bir kariyer vakası bulan Cullen, yaşadığı hayal kırıklığını giderme ve sağlam bir kariyer oluşturmaya çalışacak.

    Başkan yardımcısı Julie McNamara, 'No Activity'nin arkasındaki komik ekibi dördüncü sezonda tekrar karşılayacağımız için çok heyecanlıyız ve hayranlara en sevdikleri komik ajanları animasyon olarak sunacağımız için çok heyecanlıyız." dedi. "No Activity"nin üçüncü sezonunda Patrick Brammall ve Tim Meadows başrolde yer alırken, dizi, Beth Behrs, Joe Keery, Keegan-Michael Key, Sunita Mani, Jason Mantzoukas, Dylan McDermott, Paula Pell, Amy Schumer, Amy Sedaris ve J.K. Simmons gibi isimleri ağırladı.

    "No Activity", CBS Studios tarafından Funny Or Die, Jungle ve Gary Sanchez Productions'la birlikte çekiliyor. Dizi, baş yapımcılar Will Ferrell, Adam McKay, Joe Farrell, Mike Farah, Joe Hardesty ve Jason Burrows'la birlikte Brammall ve Trent O'Donnell tarafından ortak geliştirildi ve yürütücü yapımcılığı üstlenildi. Nina Pedrad, Steve Toltz ve Becca Kinskey, ortak yapımcılar olarak görev yapıyor. Önceki sezonlarda olduğu gibi tüm bölümleri O’Donnell yönetecek. Flight School Studio, önümüzdeki sezon için animasyon stüdyosu olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top