Hesabım
    You'nun Üçüncü Sezon Çekimleri Başladı

    Yeni sezon setinden ilk görsel paylaşıldı..

    Netflix'in daha önce onayını duyurduğu, gerilim dizisi You'nun üçüncü sezonu için çekimler başladı. Dizinin yıldızlarından biri olan ve başrolde yer alan Penn Badgley'nin yer aldığı bir set fotoğrafı ise Netflix'in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. İkinci sezon, Aralık 2019'da Netflix'te yayınlandıktan sonra gördüğümüz ilk görsel de bu paylaşımdaki oldu. 

    İkinci sezon, şovun ana çifti Joe (Badgley) ve Love ( Victoria Pedretti)'ın hikayesine odaklandı ve kaderin bazı acımasız kıvrımlarından sağ kurtulup, Los Angeles banliyölerine yerleştiler. Love, banliyö yaşamına gitmekten çok mutluyken, Joe, daha az mutlu görünüyordu ve gözünü tek gerçek tutkusu olan kitaplarda benzer bir zevke sahip olduğunu anladığı gizemli kapı komşusuna zaten dikmişti.

    Netflix, pazartesi günü Twitter'da çekimlerin başladığını duyurdu. Duyuru, ilgi çekici ve güncel bir başlıkla verildi ve "Joe Goldberg'den her zaman en az 6 fit uzakta kalmanızı öneriyoruz." dendi. You setinden bir fotoğraf da gelmiş oldu. Fotoğrafta, Badgley vardı ve herhangi bir hayranın kanını dondurması gereken "Hey, you" yazan bir maske takıyordu. Üçüncü sezon, bugüne kadarki en büyük sezon olacak gibi duruyor.

    Dizi, yeni sezon için üç yeni oyuncu transfer etti: Shalita Grant (Search Party), Travis Van Winkle (Transformers) ve Scott Speedman (Underworld). Yakın zamanda The Haunting: Bly Malilkanesi'nde izlediğimiz Victoria Pedretti ise Love performansında daha da büyük bir etki şansı bulacak. Üçüncü sezonun 2021 yılının yaz aylarında yayında olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top