Hesabım
    Hilarie Burton, ‘The Walking Dead’ Dizisinde Yer Alacak

    Burton, konuk oyuncu olarak son sezonlarda yer alacak..

    Jean-Baptiste Mondino

    "The Walking Dead", Lucille karakteri için oyuncusunu seçti. Dizi, geri dönüşlerle Negan’ın ölen karısını oynayacak konuk oyuncu rolü için Hilarie Burton'la anlaştı. Bu nedenle, tabii ki Negan'ı oynayan ve gerçek hayatta da kocası olan Jeffrey Dean Morgan'a katılmış oldu. Burton, finali salgın nedeniyle ertelenen 10. sezonun olaylarına ek olarak bonus bölümlerde görünecek.

    Burton'ın oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, AMC'nin tarihi zombi dizisinin 11. sezondan sonra sona ereceğini açıklamasından bir aydan daha kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Son sezon, 2021'in sonlarından başlayarak kanalda iki yıl boyunca yayınlanacak ve toplamda 24 bölümden oluşacak. Burton ve Morgan, bu yılın başlarında yarım saatlik görüntülü sohbet dizisi "Friday Night In with The Morgans"a ev sahipliği yaparak AMC ile ilişkilerini genişletti.

    Lucille karakterinin, dizideki olaylardan yıllar önce pankreas kanserinden öldüğü söyleniyor. Kurtarıcıların eski lideri Negan, arkasından telle bağlanmış beyzbol sopasına onun adını vermişti ve bir nevi hayattan intikamını o sopayı kullanarak alıyordu. Burton yaptığı açıklamada; "Bunu bir sır olarak saklamak oldukça zor ama Jeffrey Dean Morgan'la çalışmayı seviyorum. Onun Negan olmasını ve bu havayı üstlenmesini izlemeyi seviyorum. Elbette, "The Walking Dead" ailesini de seviyorum. Onlar uzun bir süredir ailemizin bir parçası ve iyilikleri için çok minnettarım.” dedi. 

    Burton, duyuruyu sosyal medya hesabından da yaptı ve anlaşmayı resmileştirmiş oldu. Bruton en çok “One Tree Hill”de Peyton Sawyer'ı canlandırdığı rolle tanınıyor. Son dönemdeki televizyon çalışmaları arasında, tek bir sezonun ardından iptal edilen NBC dizisi “Council of Dads” bulunuyor. The Walking Dead'in 10. sezon devamı 2021 yılında yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top