Hesabım
    Korku Dizisi "Castle Rock", İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi

    Stephen King uyarlaması, sürpriz bir kararlar iptal edildi

    Hulu, iki sezonun ardından "Castle Rock"ı iptal ettiğini duyurdu. Antolojik drama dizisi, Stephen King'in daha önce sinemaya da uyarlanan ve Oscar kazanan "Misery" ve "Rita Hayworth and the Shawshank Redemption" gibi eserlerine dayanıyordu. Hikaye, birkaç önemli King hikayesine sahne olan kurgusal Maine kasabasında kuruldu.

    Başrollerini Andre Holland, Sissy Spacek, Bill Skarsgard, Melanie Lynskey, Scott GlennJane Levy ve Terry O'Quinn'in oynadığı ilk sezonun ardından, ikinci sezonda Lizzy Caplan, Tim Robbins, Yusra WarsamaBarkhad Abdi ve Matthew Alan rol aldı. İptal haberi, Ekim 2019'da yayınlanan ikinci sezon galasının üzerinden bir yıldan fazla bir süre sonra gelmiş oldu. Geç gelen karar, pandemi ve iptal konusunda kararsızlığın etkili olduğunu düşündürüyor.

    Dizi, yönetici yapımcılar ve showrunnerlar Sam Shaw ve Dustin Thomason'dan geldi. JJ Abrams, Mark Lafferty, Ben Stephenson, Liz Glotzer ve King de yönetici yapımcılar olarak görev yaptı. Bad Robot Prods, Warner Bros Television'la birlikte prodüksiyonu gerçekleştirdi. Hulu ayrıca, daha önce de King'in bir kitabına dayanan mini dizi "11.22.63"ü yayınladı. King’in çalışmalarından esinlenen diğer birkaç dizi de hala yayında ya da son yıllarda yayınlandı.

    HBO Max, yine Bad Robot'un yapımcılığını üstlendiği “The Shining”den esinlenerek “Overlook” adlı bir dizi sipariş etti. Audience Network dizisi olan ve King’in Bill Hodges üçlemesine dayanan ”Mr. Mercedes" şu anda Peacock'da üç sezonunu da yayınlıyor. CBS All Access, King’in "The Stand" eserine dayanan bir mini dizi hazırlarken, HBO kısa süre önce "The Outsider"ı yayınladı ve ikinci sezon çalışmalarına başladı. Amazon'da ise "Dar Tower" dizisi için planlar vardı ama şimdilik bu proje rafa kalkmış gözüküyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top