Hesabım
    Suç Dizisi ‘Interrogation’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Beğenilen suç dizisi sürpriz bir kararla sonlandırıldı..

    Dizinin hayranları, CBS All Access serisinin neden geri dönmeyeceğiyle ilgili bir "sorgulama" başlatmak isteyebilir. Beğenilen ve yüksek puanlar alan, Peter Sarsgaard liderliğindeki dizi, sürpriz denebilecek bir kararla, yalnızca bir sezon sonundan iptal edildi. Dizinin sona ermesiyle ilgili haberler, prömiyerinden yaklaşık on ay sonra gelmiş oldu.

    "Interrogation", 2018'in sonlarında Anders Weidemann ve John Mankiewicz tarafından ortaklaşa yaratıldı. Film, genç bir adamın, annesini vahşice öldürmekten suçlanıp mahkum edildiği ve 30 yıldan fazla süren gerçek bir hikayeye dayanıyor. Her bölüm, doğrudan gerçek polis dava dosyalarından alınan bir sorgulama etrafında yapılandırıldı ve bölümler, izleyicilerin herhangi bir sırayla izleyebilmeleri amacıyla oluşturuldu.

    CB yöneticisi Julie McNamara yaptığı açıklamada; "Anders Weidemann, John Mankiewicz ve Fabrik Entertainment’ın ‘Interrogation’da çözülmemiş bir gerçek suçu keşfetmeye yönelik benzersiz yaklaşımı, izleyicinin 10 bölümlük bir yay boyunca kendi araştırma yolu oluşturmasını ve şüpheli karakterleri izlemesine olanak tanıdı. Yeni izleyicilerin keşfetmesi ve keyfini çıkarması için CBS'de All Access'te bulunmaya devam edecek. Belirli bir sonla tamamlanan bu harika sezonu sunan yazar, yönetmen ve oyuncu ekibine liderlik ettiler.” dedi. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda, baş karakter Eric Fisher rolünde Kyle Gallner, Kodi Smit-McPheeDavid Strathairn (Eric’in babasını canlandırıyor), Vincent D’Onofrio ve Peter Sarsgaard yer alıyor. Sarsgaard ve D'Onofrio, olayı araştıran iki polis memurunu canlandırdı. Weidemann ve Mankiewicz, Fabrik Entertainment'tan Henrik Bastin ve Melissa Aouate'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yaptı. CBS Television Studios, Fabrik'le birlikte prodüksiyonu üstlendi. Dizi, Anders Weidemann'ın ilk Amerikan yapımı. Mankiewicz ise daha önce Amazon'da “Bosch”, “The Mentalist”, “House” ve “In Plain Sight”ta görev almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top