Hesabım
    Alex Rider, İkinci Sezon İçin Sete Girmeye Hazır

    Dizinin ilk sezonunda Haluk Bilginer de yer almıştı..

    Sony Pictures Televizyon destekli Eleventh Hour Films, önümüzdeki yılın başlarında Anthony Horowitz’in casus gerilim dizisi Alex Rider’ın ikinci sezonunu çekmeye hazırlanıyor. Haziran ayında dizinin ikinci sezon onayı duyurulmuştu. Çekimler, İngiltere'nin Bristol kentinde 25 Ocak'ta başlayacak ve 22 haftalık bir takvime yayılacak. Bu plan, pandemi nedeniye başlangıçta amaçlanandan biraz daha geç gerçekleşmiş olacak.

    Haziran ayında haberler çıktığında, Eleventh Hour bu yıl içinde sete girmeyi planlamıştı ama salgın, tarihleri ​​çekmede yaygın bir aksaklık yarattı. Alex Rider’ın ilk sezonu tamamen Sony Pictures Television’ın Uluslararası Prodüksiyon ve Dünya Çapında Dağıtım bölümleri tarafından finanse edildi. Sony, projeyi daha sonra Amazon’un ABD’deki reklam destekli yayın hizmeti IMDb TV’ye ve İngiltere’deki Amazon Prime’a sattı. Sony'nin ikinci sezona tek başına mı devam edeceği yoksa bir yapım ortağıyla mı çalışacağı henüz belli değil.

    Otto Farrant, bir İngiliz genç olan ve çocukluğundan beri casusluk eğitimi alan Alex Rider rolünde. Game of Thrones'tan tanıdığımız Stephen Dillane ve Vicky McClure, dizide MI6'nın yeraltı dünyasının bir kolu olan The Department'ın üyeleri olarak da yer alıyor. Guy Burt ilk sezonu yazdı. Horowitz ve Eleventh Hour CEO'su Jill Green, Eve Gutierrez, Burt ve Andreas Prochaska'yla birlikte yönetici yapımcılardı. Prochaska ayrıca, Christopher Smith'le birlikte gösteriyi yönetti.

    İlk sezonun bizim için de ayrı bir anlamı vardı. Ülkemizin en önemli aktörlerinden olan ve bize harika performanslar sunan Haluk Bilginer, ilk sezonda Dr. Greif rolünde yer aldı. Hemen her sene muhakkak bir Hollywood filminde yer alan Bilginer, kariyerinde daha önemli bir işe imza atmış oldu ve ilk sezonun önemli oyuncuları arasında yer aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top