Hesabım
    Sevilen Dizi "Hekimoğlu"ndan Koronavirüs Molası!

    Dizinin ara verdiği sosyal medyadan duyuruldu..

    Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan ve Dr. House'un Türkiye uyarlaması olarak bilinen Hekimoğlu, önümüzdeki hafta mola verecek ve yeni bölümünü yayınlayamayacak. Dizinin sosyal medya hesabından da duyurulusu yapılan karar, artan Koronavirüs vakaları nedeniyle, set çalışanları için alınan tedbirler kapsamında gerçekleşti ve mola kararı geldi.

    Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Bu hafta sağlık arası. Artan tedbirlerden ötürü bu haftalık ara veriyoruz. Unutmayın ki doktorların da önlem almaya ihtiyacı vardır. Takipte kalmaya devam edin!" sözlerine yer verildi. Aranın bir haftayla sınırlı kalıp kalmayacağı ve molanın süresi hakkında net bir bilgi yok. Hekimoğlu, daha önce de Koronavirüs nedeniyle 14. bölümde erken sezon finali yapmak zorunda kalmıştı.

    Hekimoğlu, Timuçin Esen'in canlşandırdığı Doktor Ateş Hekimoğlu'nun hikayesine odaklanıyor. Bir vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapan Hekimoğlu, gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle ün yapmış, bir dedektif edasıyla vakalara yaklaşan ve biraz aykırı bir doktor. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

    Toplam 23 bölüm yayınlanan ve moladan sonra 24. bölümüyle yayın hayatına devam edecek olan Hekimoğlu'nun kadrosunda Timuçin Esen dışında, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan YıldırımAytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hülya Gezer ve Semih Bağcı oturuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top