Hesabım
    Netflix, Amerika'daki İzlenme Sayılarına Damga Vurdu

    Tatil haftasında en çok izlenen streaming yapımları hangileri oldu?

    Cadılar Bayramı'ndan birkaç hafta önce, Nielsen’in ABD'de en çok izlenen ilk 10 şov listesine birkaç korku-gerilim hikayesi girdi. Tatile denk gelen 5 Ekim haftasında, “The Haunting of Bly Manor”, ​​listenin ilk haftasında ortalama 1.175 milyon dakika toplayarak ikinci sırada yer aldı. Adam Sandler'ın komedi korku filmi “Hubie Halloween” çok geride kalmadı ve 7 Ekim'deki ilk çıkışının ardından listeye üç numaradan katıldı.

    O hafta ilk 10'a giren bir diğer yapım ise Lilly Collins başrollü komedi-drama “Emily in Paris” oldu. Sex and the City'nin yaratıcısı Darren Star'dan gelen dizi, izleyicileri ve eleştirmenleri böldü ve sosyal medyada çok tartışıldı. Son Emmy'lerde adeta şov yapan "Schitt's Creek" listenin en üstündeki yerini korudu ve geçen haftanın çetelesine göre yaklaşık 500 milyon dakika izlendi. Bir kez daha Amazon’un “The Boys” dizisi, Netflix’in ilk 10'daki tekelini kıran tek şov olmayı başardı.

    Nielsen’ın sıralaması, hafta boyunca platformlara erişimi olan tüketicilerin yayın yaptığı dakika miktarına dayanıyor. Netflix ve Amazon gibi yayıncıların kendi ayrıntılı akış sonuçlarını yayınlamadıkları ve bunların Nielsen tahminlerine dayandığını da hatırlatalım. Nielsen, raporuna Netflix, Amazon Prime Video, Hulu ve Disney Plus'taki ilk 10 akış ölçümünü dahil ediyor.

    İşte Cadılar Bayramı ve tatil haftasının ilk 10 yapımı;

    1 - “Schitt’s Creek” (Netflix) 

    2 - “The Haunting of Bly Manor” (Netflix) 

    3 - “Hubie Halloween” (Netflix) 

    4 - “The Office” (Netflix) 

    5 - “The Boys” (Amazon Prime Video) 

    6 - “Emily in Paris” (Netflix) 

    7 - “Grey’s Anatomy” (Netflix) 

    8 - “The 100” (Netflix) 

    9 - “Criminal Minds” (Netflix) 

    10 - “The Blacklist” (Netflix) 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top