Hesabım
    The Mandalorian'ın Üçüncü Sezon Prodüksiyonu Ne Zaman?

    Ekip, yeni sezon için sete ne zaman girecek?

    The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimleri bu ay başlayabilir. Jon Favreau'nun Star Wars TV şovu, Disney Plus'taki ikinci sezonu için geri döndü. İlk bölümde Cobb Vanth (Timothy Olyphant) ve Boba Fett'in (Temuera Morrison) dönüşünden sonra izleyiciler, bir sonraki bölümde ne olacağını görmek için heyecanlanıyor.

    The Mandalorian'ın ikinci sezonu devam ederken üçüncü sezon planları da devrede. Disney ve Lucasfilm, Disney Plus orijinal serisinin yenilendiğini henüz onaylamadı ama Favreau, üçüncü sezon üzerinde çalıştığını çoktan doğruladı. İkinci sezon, 2019'da birinci sezon yayındayken çekime başlamıştı. Favreau'nun dediğine göre, üçüncü sezon çekimleri 2020 bitmeden başlayacak.

    The Mandalorian'ın prodüksiyonuyla ilgili diğer ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Production Weekly tarafından yakın zamanda yapılan bir liste, gelecek sezon için çalışma başlığının "Buccaneer" olduğunu ortaya çıkardı. Rapora göre, çekimler önümüzdeki hafta başlayabilir. Elbette bu bilgi kesin değil, Koronavirüs salgınının yeniden atağa geçmesi, her şeyin yine iptal edilmesine sebebiyet verebilir. The Mandalorian üçüncü sezon çekimleri bu ay başlarsa ve çok fazla sorun yaşamadan ilerlerse, gösteri 2021'de Disney Plus'ta yerini alabilir. Lucasfilm, Diego Luna'nın başrol oynadığı adsız Cassian Andor şovunu 2020'nin sonunda çekmeye başlayacak. Her iki gösteri aynı anda sete girmeye hazır.

    The Mandalorian bilinen bir ürün olduğundan ve hayranlar her yıl yeni bir sezon görmeyi beklediklerinden, yeni sezonu 2021'in sonlarına yetiştirme isteği mevcut. The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimlerinin başlaması, hangi karakterlerin görüldüğüne bağlı olarak hayranların ilgisini daha da çekecektir. Lucasfilm sürprizleri gizli tutarak iyi bir iş çıkardı ancak, çoğu kişi Cobb Vanth, Boba Fett, Ahsoka Tano (Rosario Dawson) ve diğerlerinin gelecek sezon tekrar gelip gelemeyeceğini bilmek isteyecektir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top