Hesabım
    "Loki" Dizisi İkinci Sezon Onayı Aldı

    Dizi, yayına girmeden önce ikinci sezon için yenilendi..

    Loki, Marvel Sinematik Evreni'nin en popüler karakterlerinden biri ve ilk olarak 2011 yapımı Thor filminde karşımıza çıktı. Tom Hiddleston, kötü adamdan anti-kahramana dönüşen sevimli, komik ve yaramaz olan Loki'yi canlandırıyor. Hiddleston, o zamandan bu yana her iki Thor devam filmi de dahil olmak üzere, The Avengers'ta ana kötü karakter olarak görünen ve Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'de daha küçük roller için geri dönen performanslarıyla birlikte toplam beş filmde karakteri canlandırdı.

    Hiddleston'ın roldeki popülaritesi, Disney Plus'ın bir Loki TV şovu hazırlamasını kesinlikle etkiledi ve 2018'de WandaVision, Falcon ve Winter Soldier ve Hawkeye dahil olmak üzere MCU karakterlerinin yer aldığı birkaç diziden biri olacağı duyuruldu. Şov, şu anda sadece altı bölümden oluşan bir mini dizi olarak açıklandı ve Tesseract'ın kontrolünü ele geçirdikten sonra zamanda yolculuk yaparken Loki'yi takip edecek. Oyuncular arasında, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant'ın karaktere ve Hiddleston'a olan benzerliği nedeniyle Old Loki olduğu söylenen bilinmeyen bir rolü var.

    Production Weekly'nin yeni bir listesi, Loki'nin ikinci sezonunun da olacağın ima ediyor. Ekip ve hizmet sağlayıcıların iş bulması için yaklaşan projeleri listeleyen endüstri yayınının son sayısı, Loki için Ocak 2022 olan bir çekim başlangıç ​​tarihi veriyor. Bu da ikinci sezon anlamına geliyor. Disney'den resmi bir açıklama gelmese de, PW'nin sadece üretim başlangıç ​​tarihlerini listelediği ve potansiyel prodüksiyonlar hakkında spekülasyon yapmadığı iyi biliniyor. Dolayısıyla bu bilgi, resmi bir açıklamayla neredeyse eş değer kabul ediliyor. 

    Liste doğruysa, Loki, Marvel'ın ikinci sezon onayı alan ilk MCU şovu olacak. Stüdyo, yaklaşmakta olan Marvel dizilerinin kaç sezon olacağıyla ilgili hiçbir bilgi vermedi ve hayranların her dizinin bir sezon olup olmadığı konusunda kararsız kalmasına neden oldu. Bu rapor, en azından Loki'nin zamanda yolculuk hikayesinin ikinci sezonu olduğunu öne sürüyor. Bu haber, aynı zamanda Loki'nin Disney ve Marvel'in yayına girmeden önce yenilemesi için yeterince iyi olduğunun da bir işareti ve bizi çok iyi bir dizi bekliyor olabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top