Hesabım
    ‘The Umbrella Academy’, Netflix'ten Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Komik süper kahramanların macerası devam edecek..

    "The Umbrella Academy", üçüncü sezon için geri dönüyor! Netflix, popüler süper kahraman şovunu üçüncü bir sezon için resmen yenilediğini duyurdu. Yenileme haberi, ikinci sezonun, ilk haftasında tüm akışta en çok izlenen dizi olarak prömiyer yapmasından yalnızca üç ay sonra gelmiş oldu. Yine toplam 10 saatlik bölümlerden oluşacak olan üçüncü sezon, Kanada'nın Toronto kentinde Şubat 2021'de çekime başlayacak.

    Üçüncü sezon için geri dönen ve ikinci sezon oyuncu kadrosu arasında bulunan Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. MinRitu Arya ve Colm Feore rollerini tekrarlayacak. Diğer projeleri arasında “Fargo” ve “Altered Carbon” yer alan Steve Blackman dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak yer alacak.

    "The Umbrella Academy", Gerard Way tarafından yaratılıp yazılan, Gabriel Bá tarafından çizilen ve Dark Horse Comics tarafından yayınlanan aynı isimli çizgi roman serisine dayanıyor. İkinci sezon, kardeşlerin Dallas, Texas'ta zaman içinde üç kez dağıldığını gördü. Beş (Gallagher), en son iniş yapan kişiydi ve nükleer kıyamet gününün ortasında etki etti. Bu da grubun zaman çizelgesinin kesintiye uğratmasının bir sonucuydu.

    Üçüncü sezon oynanırken, The Umbrella Academy yeniden bir araya gelmenin, kıyamet gününe neyin sebep olduğunu bulmanın, buna bir son vermenin ve diğer kıyameti durdurmak için şimdiki zaman çizelgesine dönmenin bir yolunu bulmalıydı. Bunlar, üçlü acımasız İsveçli suikastçı tarafından avlanırken olmalı. Blackman'ın yanı sıra üçüncü sezonun idari yapımcılığını Jeff F. King (aynı zamanda yönetmenlik yapıyor), Mike Richardson, Keith Goldberg ve Jesse McKeown yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top