Hesabım
    The Undoing, Yayın Hayatına Hızlı Başladı

    HBO'nun Nicole Kidman'lı dizisi yükselişini sürdürüyor

    "The Undoing", HBO için bir reyting başarısı olmaya devam ediyor. Mini dizinin üçüncü bölümü, pazar gecesi dizinin en yüksek izleyici sayısına ulaştı ve tüm platformlarda 1.7 milyon izleyici çekti. Bu, birkaç hafta önce yayınlanan serinin prömiyerinin izlenme oranına göre % 21'lik bir artışı ve geçen pazar yayınlanan ikinci bölüme göre ise % 18'lik bir artışı temsil ediyor.

    Karşılaştırma için ele aldığımızda, 1.7 milyonluk izleyici sayısı, yakın zamandaki bir başka HBO dizisi “Perry Mason”ın sezonun en yüksek reytingiyle eşleşiyor ve ekim sonundan itibaren bakıldığında, “Lovecraft Country” sezon finalinin çektiği seyirciden daha fazlası anlamına geliyor. HBO'ya göre, "The Undoing" sezon prömiyeri, gecikmeli izlemede toplam 6 milyon izleyiciyi geçti ve dizi genel olarak aynı üç bölümlük aşamada "Lovecraft Country"den daha hızlı bir büyüme gösteriyor.

    HBO, dizi için gecikmeli izlemenin, çıkışıyla birlikte 10 milyondan fazla izleyiciye ulaşan "Lovecraft Country"e benzer şekilde güçlü bir gelişmeyle devam edeceğini umuyor. Birinci sınıf kablolu yayıncı, aynı zamanda şovun uluslararası galasının şu anda İngiltere kanalı Sky Atlantic'te bir ABD dizisi için yılın en büyük lansmanı olduğunu da bildirdi. Dizi, ülkemizde, ABD yayınından bir gün sonra düzenli olarak beIN CONNECT'te yayınlanıyor.

    “The Undoing”, Nicole Kidman ve Hugh Grant'in Grace ve Jonathan Fraser'ı canlandırdığı, altı bölümlük bir mini dizi. Hikaye, başarılı bir terapist olan Grace Sachs'ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace'in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolmasıyla kabusa döner. Bu durum karşısında dehşete düşen Grace, yeni bir hayat kurmalı ve çocuğu için ayakta kalmayı başarmalıdır. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top