Hesabım
    HBO'dan "The Outsider" İçin Sürpriz Karar

    Dizinin geleceği merak konusu..

    "The Outsider", en azından HBO'da ikinci sezon için geri dönmeyecek. HBO, Stephen King'in aynı adlı romanına dayanan korku-suç dramasının ikinci sezonunu iptal etmeye karar verdi. Sürpriz iptal haberi, gösterinin başarılı bulunan 10 bölümlük ilk sezon çalışmasını bitirdikten yaklaşık dokuz ay sonra gelmiş oldu. "The Outsider"ın arkasındaki stüdyo olan MRC, kaynaklara göre ikinci sezonu diğer premium kanallara ve platformlara satmaya hazırlanıyor.

    Dizinin beğeni seviyesi ve HBO için gösterdiği güçlü reyting performansı göz önüne alındığında haberler biraz şaşırtıcı gelebilir. Final bölümü, tüm platformlarda toplam 2,2 milyon izleyici tarafından izlendi, bu da galadan itibaren 1 milyon izleyici artışını temsil ediyor. Bu %83'lük kazanç, aynı zamanda ilk sezonundaki herhangi bir HBO dizisi için ilk çıkışından finale kadar olan en büyük yükseliş anlamı taşıyor.

    "The Outsider"ın ilk sezonunda Cynthia Erivo, Jason Bateman'ın karakterinin ana şüpheli olduğu bir cinayet davasında Ben Mendelsohn’un canlandırdığı dedektife yardım eden alışılmadık bir araştırmacı olarak rol aldı. Holly (Erivo), Ralph'ı (Mendelsohn) "inanılmaz olana inanmaya" teşvik ediyor. Bir HBO sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, "Richard, Jason, Andrew ve MRC ekibiyle işbirliğimizden keyif aldık ve parlak Stephen King tarafından yaratılan dünyayı sürdürmelerini diliyoruz" dedi.

    Serinin gerçekleşmesinde etkili olan ve ilk iki bölümü yöneten Bateman, “The Outsider”ın galasında, Stanley Kubrick’in “The Shining”ine ton açısından en yakın duran Stephen King uyarlamasının The Outsider olduğunu söyledi. Yakın zamanda kitabın yazarı, efsane isim Stephen King, ikinci sezon senaryosunun bir kısımını gördüğünü, beğendiğini ve daha çok korku içeridğini açıklamıştı. Buradan hareketle, serinin başka bir platformda devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top