Hesabım
    Emily in Paris, Netflix'ten İkinci Sezon Onayı Aldı

    Netflix, büyük ilgi gören gençlik dizisine devam kararı aldı

    Emily Cooper, bir süre daha Paris'te kalıyor ve belki bu sefer birkaç gerçek Fransızca kelime öğrenebilir. Netflix, son derece popüler olan romantik komedi dizisi “Emily in Paris”i ikinci sezon için yeniledi. Onay haberi, şovun çevrimiçi olarak oldukça heyecan verici bir şekilde prömiyer yapmasından iki aydan kısa bir süre sonra gelmiş oldu.

    Netflix için izleyici dağılımında açıkça güçlü bir performans sergileyen dizi, galadan sonraki hafta en çok izlenen 10 yayın programı listesine girdi. Bu yüksek performans, o hafta için "Grey’s Anatomy" ve "Criminal Minds" gibi köklü dizilerin üstünde yer aldı. "Emily in Paris", Chicago'da yaşayan hırslı ve genç bir pazarlama yöneticisi olan Emily'nin (Lily Collins), şirketi, bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde Paris'e taşınmasını konu ediniyor. Emily, bir yandan sosyal medya stratejisi oluşturup, Paris'te yeni bir hayata başlarken, bir yandan da kariyerini oluşturmaya, arkadaşlıklar kurmaya ve yeni aşklarda gezinirken maceralar ve zorluklarla dolu bir hayata alışmaya çalışıyor. Dizi, tamamen Paris'te ve Fransa'nın yakın bölgelerinde çekildi.

    Prömiyerinden önce, dizinin yaratıcısı Darren Star ("Sex and the City" ve "Younger"ın da arkasındaki isim), "Emily in Paris"in karakterin uzlaşmaya çalıştığı kültür çatışmasını nasıl tasvir ettiğini ele aldı. Star; "Bu bir Amerikan şovu, bir Fransız şovu değil. Bir Amerikan bakış açısı ve Paris'te olmakla ilgili bir Amerikan deneyimi. Bence, her iki kültürde de eğlenceli." dedi.

    Dizinin yapımcılığını MTV Studios, Darren Star Productions ve Jax Media üstleniyor. Star'a ek olarak, Jax Media'dan Tony Hernandez, Lilly Burns ve Andrew Fleming idari yapımcılığını üstleniyor. Collins şovda yapımcı olarak görev yapıyor. Yenileme haberi, Emily'nin kibirli Parisli patronu Paris Sylvie Grateau'nun (Filipin Leroy-Beaulieu) Amerikalı patronu Madeline Wheeler'a (Kate Walsh) yazdığı kurgusal bir mektupla duyuruldu. Mektup, Emily'nin "uzun bir süre" Paris'te kalacağını söylüyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top