Hesabım
    Bilim-Kurgu Dizisi "The Hot Zone", İkinci Sezon Onayı Aldı

    National Geographic'in beğenilen dizisi yeni bir tarihi olayı işleyecek

    National Geographic bugün, ağın bugüne kadarki en yüksek reytingli senaryo dizisi olan “The Hot Zone”un 2001'deki şarbon saldırılarına odaklanacak ikinci sezonu için yeşil ışık yaktığını duyurdu. Touchstone Television ve Scott Free Productions'dan Kelly Souders ve Brian Peterson sonraki sezon için yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak geri dönüyor.

    Global Scripted Content and Documentary Films başkan yardımcısı Carolyn Bernstein, "11 Eylül saldırısının ardından gelen karanlık günlerde ülkeyi terörize eden şarbon katilinin peşine düşmenin sürükleyici ve itici hikayesi daha güzel bir zamanda olamazdı. Dünya, başka bir ölümcül ve gizemli virüs olan Covid-19'la savaşırken, yeni sezon, çağımızın bilimsel bir gerilimi olacak." dedi.

    2001'de, 11 Eylül'den sadece birkaç hafta sonra, ABD başka bir ölümcül terör eylemiyle sarsıldı. Florida, Washington, D.C. ve New York'taki kurbanlara şarbon içeren mektuplar gönderildi. İsimsiz saldırı beş kişinin hyatını kaybetmesine, 17 kişinin de kalıcı hasarlara uğramasına sebep oldu ve ABD genelinde paniğe neden oldu. FBI ajanları ve Adalet Bakanlığı personeli, şok edici bir baş şüpheliye ulaştı.

    Altın Küre ve Emmy Ödülü sahibi Julianna Margulies'in rol aldığı ve National Geographic'in tüm zamanların en çok izlenen senaryolu dizisi olan "The Hot Zone", toplam izleyici sayısında iki numaraya kadar yükseldi ve 29 Mayıs finalinin prömiyerleri ve tekrarları boyunca ABD'de 7,5 milyon kişi tarafından görüntülendi. Orijinal dizi, Richard Preston'ın aynı adlı çok satan kitabına dayanıyordu ve filmin kökenlerini çevreleyen gerçek olaylardan ilham aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top