Hesabım
    Apple Komedisi "The Afterparty"nin Kadrosu Genişliyor

    Apple, dizinin kadrosuna katılan isimleri sosyal medyadan duyurdu

    Phil Lord ve Chris Miller, son birkaç yıldır güvenimizi gerçekten kazanmış film yapımcıları. "The LEGO Movie", "21 Jump Street" serisi ve "Spider-Man: Into the Spider-Verse" gibi filmler sayesinde, bu film yapımcıları proje ne olursa olsun heyecan yaratıyor. Bu kez TV'de boy gösterecekler ve Apple için "The Afterparty" adlı komediyi hazırlıyorlar. Apple, sosyal medya hesabından yeni oyuncuları açıkladı ve isimlerinin olduğu bir görsel yayınladı. 

    Apple'a göre, Lord ve Miller, yaklaşan Apple TV + dizisi “The Afterparty” için yıldızlarla dolu inanılmaz bir kadroya ulaştı. Toplulukta, Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoe Chao, Ben Schwartz, Ike Barinholtz, Ilana Glazer, Dave FrancoJamie Demetriou ve John Early yer alacak. "The Afterparty", bir lise sonrası partisiyle eski arkadaşların yeniden bir araya gelmesinin hikayesini ve partiye katılan birbirinden farklı insanların bakış açılarını izliyor. Her bölüm, aynı partiye farklı bir kişinin bakış açısından bakacak.

    Harika oyuncu kadrosundan, özellikle Haddish, Schwartz, Barinholtz, Glazer ve Franco, komedi rollerinde, özellikle toplu performans hikayelerinde çok yetenekli olduklarını kanıtladılar. Bununla birlikte, "Search Party"de üç sezonu boyunca neredeyse her sahneyi çalan ama inanılmaz derecede görmezden gelinen bir komedi oyuncusu olan John Early'e özel bir not vermek gerekiyor. Bu yüzden, rol almak için bu kadar yüksek profilli bir diziye sahip olması harika bir haber.

    Lord ve Miller'ın katılımına gelince, film çalışmaları göz önüne alındığında beklentiler bu kez biraz farklı. “The Afterparty” için Lord, Miller'in yapımcı ve şovmen rollerini üstlendiği dizinin baş yapımcısı. Dizi için bir çıkış tarihi belirlenmedi ancak "The Afterparty" bir ton yetenekle ilişkilendirilen bir başka Apple TV + dizisi olarak onayını aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top