Hesabım
    “Suicide Squad” Spinoff Serisi “Peacemaker”dan Son Detaylar

    HBO Max, diziye yeni eklenen isimleri açıkladı..

    HBO Max'e gelecek olan “Suicide Squad” spin-off serisi “Peacemaker”ın kadrosuna Danielle Brooks, Robert PatrickJennifer Holland ve Chris Conrad dahil oldu. Dört oyuncu, daha önce duyurulan dizi lideri John Cena ve Steve Agee'ye katılmış oldu. Böylece, dizinin ana kadrosu da şekillenmiş oldu. 

    Brooks, şimdilik detayları bilinmeyen Leota Adebayo karakterini, Patrick, Auggie Smith rolünü, Holland, James Gunn’ın "Suicide Squad"daki Emilia Harcourt rolünü yeniden canlandıracak. Conrad ise Vigilante / Adrian Chase olarak görünecek. Cena ve Agee de filmdeki rollerini yeniden canlandırıyorlar. Serinin, barışa her ne pahasına olursa olsun inanan Peacemaker'ın kökenlerini araştırdığı söyleniyor ve bu uğurda, kaç kişiyi öldürmesi gerektiği hiç umurunda değil.

    Yapımın, Gunn'ın "Guardians of the Galaxy Vol." üzerinde çalışmaya başlamasından önce, 2021 başlarında başlaması planlanıyor. Yeni “The Suicide Squad” filmiyse 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek. Brooks, en çok, dizinin yedi sezonunda yer aldığı Netflix dizisi “Orange Is the New Black”teki rolüyle tanınır. Son çalışmaları arasında "The Day Shall Come", "Clemency" ve "Angry Birds" var. Diğer TV rolleri arasında ise "Master of None" ve "Close Enough" yer alıyor. Patrick, "Terminator 2", "Spy Kids", "Flags of Our Fathers" ve "We're Marshall" gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. TV tarafında daha önce "The X-Files" ve "Scorpion" gibi şovlarda rol almış ve "Sons of Anarchy", "Mayans MC", "True Blood" ve "From Dusk til Dawn: The Series" gibi dizilerle adından söz ettirmişti. Holland'ın çalışmaları arasında "American Horror Story", "The Glades", "Sun Records" ve "Days of Our Lives" yapımları yer alıyor.  Conrad en son “Patriot” ve “Perpetual Grace LTD” şovlarında rol aldı.

    Gunn, "Peacemaker"ı yazıyor ve pilot dahil olmak üzere birçok bölümü yönetecek. HBO Max sekiz bölüm sipariş etti. Cena, başrolün yanı sıra yardımcı yapımcı olarak görev yapacak. Gunn, Troll Court Entertainment aracılığıyla “Suicide Squad” yapımcısı Peter Safran'la aynı zamanda The Safran Company adına yönetici yapımcılığı üstlenecek. Warner Bros. Television stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top