Hesabım
    Marvel Dizisi ‘WandaVision’, Yeni Prömiyer Tarihini Aldı

    Marvel hayranları için geri sayım başladı..

    Marvel hayranları, Marvel Sinematik Evreni’nin Disney Plus'taki ilk TV dizisi “WandaVision”ın galası için biraz daha beklemek zorunda kalacak. Perşembe sabahı duyurulan "WandaVision" prömiyer tarihi, Aralık 2020'de beklenen prömiyerinden biraz geç yaşanacak ve 15 Ocak 2021'de gerçekleşecek. Dizide, Elizabeth Olsen ve Paul Bettany, Scarlet Witch / Wanda Maximoff ve süper güçlü bir android olan Vision gibi Marvel süper kahraman rolleriyle yer alıyor.

    İkili, bir TV sitcomundan koparılmış normal banliyö hayatları yaşıyor gibi görünüyor ve süper kahraman kimliklerini geride bırakmış durumdalar. Bununla birlikte, Marvel hayranları Vision'ı en son gördüğünde, süper kötü Thanos tarafından "Avengers: Endgame"de Zihin Taşı kafasından koparıldıktan sonra ölüme terk edildi, bu yüzden hepsi "WandaVision"da göründüğü gibi olmayabilir.

    Matt Shakman diziyi yönetti ve Jac Schaeffer baş yazar olarak görev alıyor. Diğer oyuncular arasında Kathryn HahnDebra Jo Rupp ve Fred Melamed yer alıyor. Kat Dennings, "Thor"daki Darcy Lewis rolünü yeniden canlandıracak ve Randall Park, "Ant-Man and the Wasp"ta FBI ajanı olarak görünen Jimmy Woo olarak geri dönecek. Teyonah Parris, en son “Captain Marvel” da küçük bir kız olarak görünen Marvel süper kahramanı, yetişkin Monica Rambeau'yu oynayacak.

    "WandaVision", ilk olarak Disney Plus'ın ikinci Marvel dizisi olacak ve "The Falcon and the Winter Soldier" dan sonra prömiyer yapacaktı ama Koronavirüs salgınının neden olduğu prodüksiyon durdurulması Anthony Mackie ve Sebastian Stan'lı serinin gecikmesine neden oldu. Diğer yaklaşan Disney Plus ve Marvel serileri arasında “Ms. Marvel”, “She-Hulk”, “Moon Knight”, “Loki” ve Samuel L. Jackson'ın oynadığı bir Nick Fury dizisi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top