Hesabım
    ‘Mysterious Benedict Society’ Kitap Serisi Dizi Oluyor

    Çok satan genç yetişkin serisi TV'ye uyarlanıyor

    "Mysterious Benedict Society" serisi, Hulu için geliştirildikten sonra Disney Plus'a taşınıyor. Dizi, ilk olarak geçen yıl Hulu'dan sezon siparişi almıştı ancak şimdi 2021'de Disney'in sahibi olduğu diğer platform Disney Plus'ta gösterilmesi planlanıyor. Dizi, Trenton Lee Stewart'ın aynı adlı kitap serisine dayanıyor. Tüm kitapların uyarlanıp uyarlanmayacağı reyting sonuçlarına göre belli olacak.

    Walt Disney Television Entertainment başkanı Dana Walden; "Potansiyel olarak tüm aileyi kapsayan hikaye, orijinal, zeki ve eğlenceli, bu da onu Disney Plus için mükemmel kılıyor. Şirketimizle çalışan içerik oluşturucuların en büyük avantajlarından biri, her seri için doğru olan bir platforma sahip olmamız ve bu şovun ilk birkaç bölümünü izledikten sonra Disney + 'dan daha iyi bir yuva olmadığı daha iyi anlaşılacak." dedi.

    Bu, bir projenin Hulu'dan Disney Plus'a taşındığı ilk hamleyi işaret ediyor ancak bunun tersi birçok kez gerçekleşti. Hem "High Fidelity" serisi, hem de "Love, Victor" adlı yapım Hulu'ya taşınmadan önce aslında Disney Plus için geliştirildi. Hillary Duff, planlanan “Lizzie McGuire” yeniden çevriminin Disney Plus'tan Hulu'ya taşınması için bastırdı ancak bugüne kadar bu olay gerçekleşmedi.

    Sekiz bölümlük ilk sezonda Tony Hale, Kristen Schaal, Ryan Hurst, MaameYaa Boafo, Gia Sandhu, Seth Carr, Emmy DeOliveira, Mystic Inscho ve Marta Timofeeva yer alıyor. Enstitü olarak bilinen bir yatılı okula gizli olarak yerleştirilen bir grup yetim, yol boyunca yeni bir aile türü yaratırken, küresel sonuçları olan hain bir komployu bozmaya çalışıyorlar. “The Mysterious Benedict Society”nin yürütücü yapımcılığı, Sonar Entertainment, 20th Television, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood ve yazar / ortak yaratıcılar Matt Manfredi ve Phil Hay tarafından üstleniliyor. Darren Swimmer ve Todd Slavkin, yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. James Bobin pilot bölümü yönetti ve aynı zamanda yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top