Hesabım
    "Dial M for Murder"ın Antolojik Dizi Uyarlaması Geliyor

    Hitchcock başyapıtı TV'ye uyarlanıyor..

    Alicia Vikander telefonu eline alıyor ve çevirmek üzere! Variety'nin haberine göre, başarılı oyuncu, MGM / UA Televizyonu'nda "Boardwalk Empire" ve "The Sopranos" dizilerine hayat veren Terence Winter'la birlikte "Dial M For Murder" antoloji dizisi geliştiriyor. Vikander, Frederick Knott’un oyununa ve aynı adlı Alfred Hitchcock filmine dayanan projede merkezi bir rolde yer alacak.

    İleriye dönük dizinin, gerilimli hikayeyi kadın bakış açısından yeniden tasarladığı söyleniyor. Vikander ayrıca, şirketin en önemli yöneticilerinden Charlies Collier'la birlikte Vikarious Film adı altında yönetici yapımcılığı üstlenecek. Daha önce Winter'la HBO'nun "Vinyl" filminde çalışan Michael Mitnick, şovu yaratmak ve yazmak için projede yer alıyor. Winter, Andrew Mittman ve Lloyd Braun, yönetici yapımcı olarak anlaşmayı imzaladı.

    Dizi bir kanal ya da platform bulursa ve Vikander bir rol için imza atarsa, ABD televizyonundaki ilk büyük rolünü üstlenmiş olacak. Vikander, kariyerinde şimdiye kadar esas olarak beyaz perdede kaldı. Netflix'in kısa süre önce iptal ettiği "The Dark Crystal: Age of Resistance" dizisindeki rolü, TV'deki tek performansı oldu. Onun için film cephesindeki bir sonraki proje, ikonik aktivistin 20-40 yaşları arasındaki hikayesinin anlatılacağı Gloria Steinem filmi “The Glorias” olacak.

    Vikander'in gelecek çalışmaları arasında prömiyerini yapması beklenen A24'ün “The Green Knight”ı da yer alıyor. Bu yılın başlarında South by Southwest, Winter'la anlaştı ve üretken yapımcı, Nicholas Pileggi’nin mafyanın ilk ailesinin gözünden gördüğü Amerika’daki organize suçlar kronolojisine dayanan bir Showtime dizisi yazıyor. Matt Reeves'in "The Batman" adlı uzun metrajlı filmi için yarattığı dünyada geçen isimsiz bir HBO Max serisi de yine üzerinde çalıştığı işlerden biri.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top