Hesabım
    FOX'un İddialı Dizisi "Son Yaz"ın Prodüksiyonu Devam Ediyor!

    Son Yaz, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor..

    Yapımını, sektöre önemli dizileri kazandıran O3 Medya'nın, yapımcılığını ise Saner Ayar’ın üstlendiği Son Yaz'ın yönetmen koltuğunda Burak Arlıel oturuyor ve iddialı dizinin senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur kaleme aldı. FOX TV'de yayınlanacak olan ve güçlü bir kadroya sahip olan “Son Yaz'ın çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başladı ve daha sonra İzmir'in Çeşme ilçesinde devam edecek.

    Başrol oyuncularının hayranları sayesinde, sosyal medyada daha çekimleri yapılmadan büyük yankı uyandıran dizide TV dünyasının sevilen isimlerinden Alperen Duymaz, Ali AtayFunda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan rol alıyor. Diğer rollerde ise bu oyunculara Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler eşlik edecek.

    FOX'un resmi özetine göre; "İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki “Son Yaz”dır biten."

    Dizinin yayın tarihi konusunda net bir tarih açıklanmadı. Covid-19 yönergeleri kapsamında çekimler yapılıyor. FOX, dizinin ilk tanıtımlarını çok yakında ibaresiyle yapıyor. Eğer bir erteleme ya da prodüksiyon durdurma kararı gelmezse 2021 yılında diziyle buluşmayı bekliyoruz.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top