Hesabım
    Yakında Geri Dönecek Olan "Dexter", Yönetmenini Buldu

    Dexter'ın geri dönüşünün yönetmeni kim olacak?

    Showtime dizisi Dexter'ın 10 bölümlük geri dönüşü için hayranlar oldukça heyecanlı. Tatmin etmeyen final bölümünden sonra, dizinin devam edecek olması ve bu kez daha sağlam bir final ihtimali şimdiden merak uyandırıcı. Bu sebeple, önümüzdeki yıl en çok beklenen TV etkinliklerimden birinin Dexter geri ödnüşü olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

    Dizi için elbette başrol oyuncusu Michael C. Hall ve uzun süredir dizi sorumlusu olan Clyde Phillips geri dönüyor. Geri dönen isimler bununla sınırlı değil. Aynı zamanda yönetmen Marcos Siega da seriye geri dönecek isimler arasında yer alıyor. Siega, orijinal dizinin dokuz bölümünü yönetti ve 10 yeni bölümden altısını yönetmek için geri dönüyor. Bu sezon, Dexter Morgan'ın ortadan kaybolmasından ve yalnız bir hayatı yaşamak için oduncu haline gelmesinden on yıl sonrasında gerçekleşecek. Yeni sezonun, Miami'nin palmiye ağaçlarından uzakta, varsayılan yeni bir isim altında yaşayan en sevilen seri katili geri getirmesi bekleniyor.

    Siega'nın dönüş haberinin yanı sıra, Phillips ve Hall'un, John Goldwyn, Sara Colleton, Bill Carraro ve Scott Reynolds'la birlikte yönetici yapımcılık görevini üstleneceği de bildirildi. Prodüksiyonun önümüzdeki yılın başlarında hayata geçmesi planlanıyor ve Showtime'ın yeni sezonu önümüzdeki sonbaharda yayınlaması düşünülüyor. Siega'nın TV çalışmaları arasında The CW'nin "Batwoman" pilotu, HBO'nun "True Blood" ve Kevin Bacon'un kanlı tür dizisi "The Following" yer alıyor. Ayrıca, Kaley Cuoco'nun oynadığı yeni HBO Max dizisi "The Flight Attendant" üzerinde de çalıştı.

    Dexter'ın geri dönüşü korkunç bulunan dizi finalini geri alamayacak ama Hall'un imza karakterinin uygun bir uğurlama için ikinci bir şans elde ettiğini görmek herkesi memnun etti. Böylece, kötü final, dizinin değil, bir sezonun finali olarak geride kalacak. Dexter, en azından bu kadarını hak ediyor. Dexter'ın geçmişinden kimlerin çıkacağını görmek de heyecan verici olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top