Hesabım
    ‘The Walking Dead’in Kış Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Dizi, 10. sezonun ek bölümleriyle devam edecek..

    AMC, perşembe günü, "The Walking Dead’in uzatılmış 10. sezonunun şubat ayında devam edeceğini duyurdu. Zombi kıyamet serisinin altı ekstra bölümü 28 Şubat'ta yayınlanmaya başlayacak. Altı bölümün tamamı, her perşembe günü, pazar günkü doğrusal prömiyerden önce AMC akış hizmeti AMC Plus'ta erken yayınlanacak.

    Yeni bölümlerin konuk oyuncuları arasında Robert PatrickHilarie Burton Morgan ve yeni yıldız Okea Eme-Akwari yer alıyor. Bölüm başlıkları ve özetleri de tarihle birlikte açıklandı. Eylül ayında, “The Walking Dead” in 11. sezonunun, dizinin son sezonu olacağı duyurulmuştu. Norman Reedus ve Melissa McBride, kendi yan serilerinde başrol oynayacaklar. "The Walking Dead: World Beyond"  da kısa süre önce AMC'de yayın hayatına başladı. 

    Bölüm 17 – “Home Sweet Home”

    Maggie (Lauren Cohan), geçmişi ona yetişse bile paylaşmaya hazır olmadığı bir hikayeyle geri döndü. Negan’ın (Jeffrey Dean Morgan) güvenliği yine tehlikede. Daryl (Norman Reedus) ve Maggie, görünmeyen ve bilinmeyen bir tehditle savaşır.

    Bölüm 18 – “Find Me”

    Daryl ve Carol (Melissa McBride) için bir macera, eski bir kabinle karşılaştıklarında yterse döner. Daryl, sadece kıyametin tezahür edebileceği bir zamanı yeniden yaşarken, Rick'in ortadan kaybolmasının ardından gruptan ayrıldığı yıllara geri götürür.

    Bölüm 19 – “One More”

    Gabriel (Seth Gilliam) ve Aaron (Ross Marquand) Alexandria'ya geri getirmek için yiyecek ve malzeme ararlar. Küçük trajediler, inanç kırıldığında ve iyimserlik nihai teste tabi tutulduğunda sarsıldığı için daha büyük trajedilere yol açar.

    Bölüm 20 – “Splinter”

    Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Yumiko (Eleanor Matsuura) ve Prenses (Paola Lázaro) yakalanır ve ayrılır. Prenses, travmatik geçmişinin hatıralarıyla boğuşuyor ve Ezekiel'in yardımıyla bir şekilde kaçmaya çalışıyor.

    Bölüm 21 – “Diverged”

    Daryl ve Carol yol ayrımına gelirler ve ayrı yollara giderler. Her biri kendi tarzında hayatta kalma moduna girerek, en kolay zorluklar çok daha imkansız hale gelir. Bireysel yolculukları, arkadaşlıklarını onarmak için gereken inancı mı sağlayacak, yoksa aralarındaki mesafe kalıcı mı? Bunu anlayacaklar.

    Bölüm 22 – “Here’s Negan”

    Carol, artan gerilimi en aza indirmeyi umarak Negan'ı bir yolculuğa çıkarır. Negan, kendisini bu noktaya getiren olayları derinlemesine düşünür ve geleceği hakkında bir sonuca varır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top