Hesabım
    Robert Englund, ‘Stranger Things’in Dördüncü Sezon Kadrosunda

    Freddy Krueger performansıyla tanınan aktör, dizi kadrosuna dahil oldu..

    İkonik ve korkunç kötü adam Freddy Krueger'ı canlandıran ve bu rolle tanınan Robert Englund, "Stranger Things"e geliyor. Netflix’in çılgınca popüler dizisi cuma günü, Robert Englund'un "Stranger Things"in dördüncü sezonunda tekrar eden bir rol oynayacağını duyurdu. Şirket, bir dizi yeni oyuncu detayını da resmi olarak açıkladı.

    Dizinin sosyal medya hesapları, Englund'un dizinin dördüncü sezonunda görünecek yeni oyuncular arasında olduğunu bildiren paylaşımlarda bulundu. Englund, 1950'lerde korkunç bir cinayet nedeniyle bir psikiyatri hastanesine hapsedilen rahatsız ve göz korkutucu bir adam olan Victor Creel'i canlandıracak. Karakterin, dizinin doğaüstü evrenine nasıl uyacağına dair bir bilgi yok ama Englund düşünüldüğünde, cevabın her türden uğursuzluk içereceğini söylemek mümkün. Englund, “Nightmare on Elm Street” film serisindeki çalışmasıyla ün kazandı ve birçok korku filminde rol aldı.

    "Stranger Things"in dördüncü sezonu için prömiyer tarihi henüz açıklanmadı. Englund, 4. sezonda görünecek tek yeni oyuncu değil; Jamie Campbell Bower (Harry Potter), "Stranger Things" dizisine düzenli olarak katılacak ve psikiyatri hastanesinde hizmetli olarak çalışan şefkatli bir adam olan Peter Ballard'ı oynayacak. Diğer yeni dizi oyuncuları arasında, lezzetli pizza turtaları sunan ve eğlenceyi seven Argyle'ı canlandıran Eduardo Franco yer alırken, Tom Wlaschiha (Game of Thrones) bir Rus hapishane gardiyanı olan Dmitri'ye, Sherman Augustus (Westworld) akıllı ve saçma sapan Yarbay Sullivan'a, Mason Dye (The Goldbergs) zengin atlet Jason Carver'a ve Nikola Djuricko (Genius) sinirli ve tahmin edilemez bir Rus kaçakçı Yuri'ye hayat verecek.

    "Stranger Things"in dördüncü sezonu için henüz yayın tarihi bulunmamakla birlikte dizi, Hopper'ın (David Harbour) geri döneceğini gösteren bir tanıtım videosunda yaklaşan sezonu duyurmuştu. Hopper'ın tutuklandığı Rus hapishanesinden nasıl kaçtığını ise zaman gösterecek ama eve döndüğünde onu bekleyen birçok sürpriz var olacak gibi gözüküyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top