Hesabım
    Gabrielle Union'ın Yeni Projesi Bir Komedi Dizisi Olacak

    Union, Showtime için dizinin hazırlıklarına başladı..

    Getty Images

    Gabrielle Union, Showtime'la yeni bir dizi geliştiriyor. Union "New Money" adlı yeni dizide aynı zamanda yapımcılık görevi de üstlenecek. Dizi, Sony Pictures Television'dan geliyor. "New Money", gazeteciler Jemele Hill, Lodge Freeway ve Kelley Carter tarafından Union'a getirildi ve şirketlerinin senaryolu pazara ilk girişini temsil ediyor.

    Dizi, kariyerlerini sağlamlaştıran, finansal bağımsızlığını kazanan ve yirmili yaşlarındaki gariplik ve para mücadelelerini geride bırakan siyahi kadınlar etrafında şekilleniyor. Şimdi sıkı sıkıya 30'lu yaşlarına bağlı olan kadınlar, "yeni paralarının" getirdiği sonuçlarla başa çıkmaya çalışıyor. Sahte arkadaşlar, medyanın istenmeyen ilgisi ve açgözlü akrabaları da dahil olmak üzere herkesle uğraşmak zorunda kalıyorlar ve bir yandan da sorunlarla dolu flört dünyasında geziniyorlar.

    “P-Valley” ve “Being Mary Jane” filmlerini içeren çalışmalara imza ata Patrik-Ian Polk, Union, Hill ve Carter'la birlikte projeyi yazmak ve yürütmek için projede. Holly Shakoor Fleischer ortak yapımcı olarak görev yapacak. Gösteri, HBO Max'ta "Afro Punks", Amazon Stüdyoları'nda "500 Words or Less", Spectrum'da bikini bar draması "Tips"in de aralarında bulunduğu, I'll Have Another'da zaten onaylanmış bir geliştirme listesine katılıyor. 

    Union’ın en son oyunculuk performansı, birkaç sezon sonunda iptal edilen Spectrum dizisi “L.A.’s Finest” oldu. The Atlantic'in yazarı Jemele Hill, Cari Champion'la birlikte Vice dizisi “Cari & Jemele (Won't) Stick to Sports”a ev sahipliği yapıyor ve aynı zamanda sevilen Spotify podcasti “Jemele Hill is Unbothered”ın sunucusu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top