Hesabım
    Pop TV, ‘One Day at a Time’ı İptal Etti

    Dizinin arkasında ekip, başka kanallarla görüşüyor..

    "One Day at a Time", Pop TV tarafından iptal edildi. Bu haber, aynı adlı, 1975 yapımı klasik Norman Lear sitcomunun yeniden çevrimi için ikinci iptal oldu. Dizi ilk olarak 2019'un başlarında üç sezonun ardından Netflix'te iptal edildi. Pop TV, diziyi birkaç ay sonra kurtardı ve bu yılın başlarında dördüncü sezonu yayınlamaya başladı.

    Kaynakların bildirdiğine göre, dizi yapımcısı Sony Pictures Television diziyi bir kez daha diğer satış noktalarına pazarlamaya çalışacak. Pop TV'nin sahibi olan ViacomCBS'te şekillenen birleşme sonrası oluşan manzara göz önüne alındığında seriyi sona erdirme hareketi şaşırtıcı değil. Variety'nin haberine göre, mart ayında, Pop TV senaryolu dizi planlarının neredeyse tamamını iptal ettiğini ya da edeceğini ima etmişti.

    "One Day at a Time" ve "Schitt's Creek"in son sezonları, kablolu kanalda kalan son iki senaryolu şovdu. Bunların ilki olan "One Day at a Time", ViacomCBS tarafından ertelendi ancak gösteri, dördüncü sezonunun ilk yarısıyla hem Pop, hem de TV Land'de aynı anda yayınlandı. CBS ayrıca, gösterinin kalan bölümlerini ekim ayında yayınlamaya başlayacak. "One Day At A Time", Kübalı-Amerikalı bir ailenin üç neslini anlatıyor. Yeni bekar bir anne ve askeri gazi (Justina Machado), eski moda annesi (Rita Moreno) ve paha biçilmez sırdaşıyla (Todd Grinnell) iki çocuğu (Isabella Gomez, Marcel Ruiz) yetiştirmenin getirdiği zorlukları yaşarken, bir yandan da ailenin büyüklerinin yardımını alıyor ve hayatına devam ediyor.

    Dizide ayrıca Stephen Tobolowsky rol alıyor. Dizinin yeni versiyonu, aynı zamanda ortak showrunner olarak da hizmet veren Gloria Calderon Kellett ve Mike Royce'la birlikte yaratıldı. Lear, Michael Garcia ve Brent Miller yönetici yapımcı olarak görev yapıyorlar. Büyük bir izleyici kitlesine rağmen başarıyı asla yakalayamayan ama oldukça sevilen dizi, eleştirmenlerin ise favorilerinden. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top