Hesabım
    "The Undoing", Sky Atlantic İçin Bir İzlenme Rekoru Getirebilir

    Dizi, birçok ödüllü diziden daha yüksek izlenme sayısına ulaştı..

    Nicole Kidman ve Hugh Grant'in başrollerini paylaştığı HBO dizisi “The Undoing”, Comcast'in Birleşik Krallık'taki ödemeli TV platformu Sky Atlantic için bir başarı olduğunu kanıtladı ve açılış bölümü, daha büyük bir başarıyı işaret ederek, 28 günlük değerlerde 2,78 milyon izleyiciye ulaştı. Bu sonuç, 2011'deki "Game of Thrones" tan daha büyük bir başarı anlamına geliyor.

    İlk üç bölüm, 2,5 milyondan fazla izleyici elde etti. Altı bölüm tamamlandığında, "The Undoing", "Watchmen", "True Detective" ve "Big Little Lies"ı geride bırakarak Sky Atlantic'te yayınlanan en büyük ABD dizisi olma yolunda ilerliyor. David E. Kelley tarafından yazılan ve yaratılan, Susanne Bier tarafından yönetilen psikolojik drama, şiddetli bir ölüm, kayıp bir koca ve şüpheli bir ilişki sonrasında tüm hayatını sorgulamaya zorlanan bir kadını konu alıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Donald SutherlandEdgar Ramirez ve Lily Rabe yer alıyor. Sky içerik genel müdürü Zai Bennett: "The Undoing" hepimizin tahmin yürütmesini sağladı ve Sky Atlantic'te piyasaya sürülen en büyük ABD dizisi oldu. “The Undoing”, HBO Original Programming, Blossom Films ve David E. Kelly Productions tarafından ortaya çıkarıldı.

    "Chernobyl", "I Hate Suzie" ve "Brassic" gibi orijinallerinin başarısını temel alan Sky, orijinal içeriğe yaptığı yatırımı 2024 yılına kadar Sky Studios aracılığıyla ikiye katlamayı planlıyor. Sky ayrıca, yeni bir TV ve film stüdyosu, Sky Studios Elstree'i de geliştiriyor. Bu stüdyonun 2.000'den fazla yeni işin yaratılmasına yol açması ve ilkinde Birleşik Krallık yaratıcı sektörüne ek 3 milyar £ (4 milyar $) prodüksiyon yatırımı yaratması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top