Hesabım
    Charlize Theron, HBO ve HBO Max İçin Üretecek

    Theron ve şirketi, iki yıllık ilk bakış anlaşması imzaladı..

    Charlize Theron, TV alanına doğru ilerliyor. Oyuncu ve sahibi olduğu Denver & Delilah adlı prodüksiyon şirketi, HBO ve HBO Max'le iki yıllık bir ilk bakış anlaşması imzaladığını doğruladı. Anlaşmaya göre, Theron ve şirketi, hem birinci sınıf kablolu yayıncı, hem de içerik platformu için TV projeleri geliştirecek ve daha önce David Fincher’ın "Mindhunter"ı ve Kay Cannon tarafından yaratılan "Girlboss" dizisini içeren TV listesine eklemeler yapacak.

    Senaryosuz cephede, Denver & Delilah "Hyperdrive" adlı otomobil serisini üretti. Şirkete kısa süre önce katılan Andrew Haas, Denver & Delilah’ın televizyon başlığını denetleyecek. Şirket daha önce Universal Cable Productions'la bir anlaşma içerisindeydi. Theron, yapımcı ortakları Beth Kono ve AJ Dix'le birlikte köpeklerinin adını taşıyan şirketi yönetiyor.

    Denver & Delilah’ın geçmişteki filmleri arasında Theron'un Oscar kazandığı “Monster”, Jason Reitman'ın yönettiği “Young Adult” ve "Tully", Rosamund Pike liderliğindeki “A Private War” ve Universal - Focus Features ortaklığıyla çekilen "Atomic Blonde" yer alıyor. 2017'de yapılan bir röportajda, Theron'la yapımcılığa geçiş hakkında konuşuldu ve başarılı oyuncu perde arkasındaki kararlarda sesinin duyulmasını istediğini dile getirdi.

    Theron, "Gerçekten bir yapımcı olduğumu düşünüyorum çünkü hikaye anlatmanın nüansını seviyorum," dedi. Charlize Theron oyunculukta ise devam filmleriyle meşgul. Bir yandan Atomic Blonde 2 ve Fast and Furious 9 filmlerinin çekimlerinde yer alan Theron, The Addams Family animasyonunun devamında yine seslendirme yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top