Hesabım
    BluTV, Hafta Sonu Ücretsiz Yayın Yapacak

    Sokağa çıkma yasağının ilk hafta sonunda BluTV'den izleyicilere jest..

    Koronavirüs etkilerinin yükselişe geçmesi sonucu yeni tedbirler ve kısıtlamalar getirildi. Bunların en önemlilerinden biri, hafta sonları sokağa çıkma yasağı oldu. Bir süreliğine, cuma akşamları başlayıp, pazartesi sabahına kadar bazı istisnalar ve meslek dalları dışında insanlar evde zaman geçirecek ve bu durumda yapılabilecek en önemli etkinliklerin başında film ve dizi izlemek geliyor.

    BluTV özel yapımları, yüzlerce yerli, yabancı dizi ve filmler bu hafta sonu herkese ücretsiz olacak. Evde geçirdiğimiz zorlu günleri daha keyifli kılmak adına BluTV’nin tüm içerikleri, 4 Aralık Cuma günü saat 21.00’den 6 Aralık Pazar akşamı saat 23.59’a kadar ücretsiz izlenebilecek.Türkiye’nin en büyük yerli video platformu BluTV, her ay koleksiyonuna eklediği yeni içeriklerle izleyicisine benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ederken, içinde bulunduğumuz durum için de önemli bir jeste imza atıyor.

    Pandemi önlemleri sebebiyle yeniden getirilen sokağa çıkma kısıtlamasının ilki 4 Aralık Cuma akşamsı saat 21.00'de başlayacak.Herkesin evde zaman geçireceği bu günlerde BluTV, üye olmayan izleyicileri de düşündü ve hafta sonu boyunca içeriklerini ücretsiz hizmete sundu. 4 Aralık Cuma akşamı, kısıtlamanın da başladığı 21.00 itibarıyla başlayacak olan ücretsiz yayın, 6 Aralık Pazar akşamı 23.59 saatine kadar devam edecek.

    İzleyiciler, cuma gününden itibaren BluTV’nin internet sitesinden e-posta adreslerini kullanarak ücretsiz üye olup, kod alabilecek ve belirlenen saat aralığında bu kod aracılığıyla BluTV içeriklerinden hiçbir ödeme yapmadan yararlanabilecek. BluTV bu hizmetini, "Bu Hafta Sonu Her Yer Kapalı ama BluTV Açık" cümlesiyle duyurdu.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top