Hesabım
    ‘Fear the Walking Dead’, 7. Sezon Onayı Aldı

    Walking Dead evreni büyümeye devam ediyor..

    "Fear the Walking Dead", AMC'den 7. sezon onayı aldı. Duyuru perşembe günü “Walking Dead” Twitter hesabından yapıldı. "Walking Dead"in yoldaş serisinin 6. sezonu ekim ayında piyasaya sürüldü ve şu anda sezon ortasına yaklaşıyor. Dizide, Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin AmelioRuben Blades ve Karen David yer alıyor.

    “Fear the Walking Dead”in baş yapımcıları arasında Scott M. Gimple, dizi yönetmenleri Andrew Chambliss ve Ian Goldberg'in yanı sıra Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd ve Greg Nicotero bulunuyor. Yenileme haberi, bir bütün olarak "Walking Dead" serisinin kendisini bir dönüm noktasında bulmasının ortasında gelmiş oluyor.

    Daha önce, “The Walking Dead” adlı ana gösterinin on birinci sezonunda sona ereceği duyurulmuştu. Bu sezon, önümüzdeki yılın başlarında yayınlanacak olan onuncu sezonun altı ek bölümünün üzerine, 12 bölümlük iki bölüm halinde yayınlanacak. Başlıksız, Daryl-Carol karakterleri üzerine oluşturulan spin-off zaten sipariş edilmişken, AMC epizodik antoloji “Tales of the Walking Dead”i geliştirme kararı aldı.

    AMC ayrıca şu anda zombi kıyametinde geçen ve ergen bir genç nesli takip eden kardeş dizi “The Walking Dead: World Beyond”u yayınlamaya da başladı. "Walking Dead" yıldızı Andrew Lincoln ve canlandırdığı Rick Grimes karakter merkezli bağımsız filmler de var. Şimdi, “Fear the Walking Dead” yenilendi ve bu haber, AMC'nin 2021'de yine üç “Walking Dead” şovu birden yayınlayacağı anlamına geliyor. Daha önce “World Beyond”un iki sezonluk bir mini dizi olacağı duyurulmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top