Hesabım
    Netflix, Gençlik Dizisi "Heartbreak High"ı Yeniden Başlatıyor

    1990'ların sevilen dizisi yeniden ekranlara geliyor..

    Netflix ve Fremantle Australia arasında yapılan anlaşmanın bir parçası olarak, 1990'ların popüler Avustralya gençlik draması "Heartbreak High", modern bir izleyici kitlesi için yeniden tasarlanıyor. Yayın platformu, 2022'de prömiyeri yapılacak olan serinin yeniden başlatılmasına yeşil ışık yaktı. Heartbreak High'ın orijinal serisinin 210 bölümünün tamamı şu anda Netflix'te yayında.

    Fremantle, yeni diziyi, orijinali yaratan ve üreten Ben Gannon'un ortağı Brian Abel'den alan Hollandalı yapım şirketi NewBe ile ortak olarak yapacak. Netflix'in Avustralya'daki orijinal yönetmeni Que Minh Luu, isyankar Avustralya dramasının ekrana dönüşün gecikmiş olduğunu söyledi ve “Yeni Heartbreak Lisesi, bugün Avustralya'daki gençlere, görüldüklerini hissetmeleri için, dünyaya hikayelerini, mizah anlayışlarını ve estetiklerini sergiliyor ve herkese bizden çok daha havalı olduklarını hissettiriyor. Aynı zamanda, bir TV tarafından anlaşıldığını hissetmenin nasıl bir şey olduğunu iyi bilen, orijinal dizinin hayranları olan 90'ların çocukları için önemli bir proje." dedi 

    Chris Oliver-Taylor ve Carly Heaton, Fremantle'ın yönetici yapımcılığını üstlenirken, NewBe’nin kurucusu ve CEO'su Jeroen Koopman da yönetici yapımcılığı üstleniyor. Heartbreak High, The Mentalist aktörü Simon Baker ve Captain America: The Winter Soldier sanatçısı Callan Mulvey gibi yıldızların kariyerlerinin başlamasına yardımcı olmuştu. Orijinal dizi, 1994'ten itibaren Network Ten'de yedi sezon ve 210 bölüm halinde oynadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top