Hesabım
    Animasyon Dizisi 'Invincible'ın Kadrosuna Önemli İsimler Katıldı

    Amazon, seslendirme kadrosuna ödüllü isimleri dahil etti..

    Amazon'un yakında çıkacak olan animasyon dizisi Invincible, tüm zamanların en iyi ses kadrosuna sahip olabilir. The Simpsons'ın oyuncu kadrosu muhtemelen en iyisidir, ancak, bu yeni animasyon serisindeki etkileyici a listesindeki isimler aynı şekilde heyecan verici ioyunculardan oluşuyor.

    Bu hafta sonu CCXP Worlds'de Amazon, iki kez Oscar kazanan Mahershala Ali'nin oyuncu kadrosuna Jon Hamm, Ezra Miller, Jonathan Groff, Nicole Byer, Djimon HounsouJeffrey Donovan ve Clancy Brown'la birlikte katıldığını duyurdu. Steven Yeun ve Oscar ödüllü J.K. Simmons, Emmy ödüllü Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Melise, Chris Diamantopoulos, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin, Max Burkholder ve Mark Hamill'in de olduğu animasyonda sesi bir ünlüye ait olmayan karakter neredeyse yok.

    Invincible, kendi yaşındaki diğer tüm erkekler gibi olan on yedi yaşındaki Mark Grayson (Yeun) etrafında dönen yetişkin bir animasyon süper kahraman dizisi. Tek farkı, babasının gezegendeki en güçlü süper kahraman Omni-Man (Simmons) olmasıdır. Mark, kendi güçlerini geliştirirken babasının mirasının göründüğü kadar kahramanca olmayabileceğini keşfeder. Aynı isimli Skybound / Image çizgi romanına aşina olanlar, Ali'nin Titan'ı, Brown'un Damien Darkblood'u, Byer'in hem Vanessa hem de Fiona'yı, Donovan'ın Machine Head'i, Groff'un Rick Sheridan'ı, Hamm'ın Steve'i, Hounsou'nun Mars İmparatoru'nu ve Miller'ın DA Sinclair'i seslendireceğini öğrenince memnun olacaktır.

    Sekiz bölümlük, birer saatlik dizi, Cory Walker ve Ryan Ottley'le birlikte çizgi romanı yaratan The Walking Dead'inde  yaratıcısı Robert Kirkman'dan geliyor. Kirkman ayrıca, Simon Racioppa, David Alpert, Catherine Winder'le birlikte yönetici yapımcılığını üstlenirken, Justin Allen ve Chris Copeland süpervizörlük yapıyor. Skybound, 15 yıllık çalışmasını Şubat 2018'de tamamlayan ve onu Kirkman'ın ikinci en uzun çizgi roman serisi yapan Invincible'ı üretti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top