Hesabım
    Black Mirror Yapımcılarından Yılbaşı Özel Komedisi

    Death to 2020 adlı kurmaca belgeselde yıldızlar geçidi var..

    Samuel L. JacksonHugh Grant ve Lisa Kudrow gibi yıldızlar, Netflix orijinal komedi etkinliği "Death To 2020"de yer alacak. Duyuru Netflix resmi hesaplarından; "2020 öyle geçti ki Black Mirror'ın yaratıcıları bile böyle bir yılı hayal edemezdi ama onların bu yıla ekleyecekleri bir şey var." cümleleriyle paylaşıldı. Program, geçmiş ve belki de hala öyle olan korkunç yılın hikayesini anlatan bir komedi olarak tanımlanıyor.

    Bu önemli kurmaca-belgesel program, dünyanın en ünlü seslerinden bazılarını son 12 ayı kapsayan gerçek hayat arşiv görüntüleriyle bir araya getiriyor. Netflix, pazartesi günü program için bir teaser yayınladı ve bunu gerçekten hatırlamak istemediğiniz yıldan, asla unutmayacağınız komedi olayı olarak lanse etti. "Black Mirror"ın yaratıcılarından "Death to 2020" yakında geliyor.

    Özel yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca, Leslie Jones (Saturday Night Live), Joe Keery (Stranger Things), Kumail Nanjiani (The Big Sick), Tracey Ullman (The Tracey Ullman Show), Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street), Diane Morgan (After Life) ve Samson Kayo (Famalam) yer alıyor. Özel yapımın kadrosu da pazartesi günü duyuruldu. 

    Grant, geçen hafta New York Magazin'e "Yıl hakkında röportaj yapılan bir tarihçiyi oynadım. Aslında oldukça iticiyim! Ve peruğumu beğeneceksin." dedi. Belgesel hakkında daha fazla ayrıntı açıklanmadı. "Death to 2020", "Black Mirror" yaratıcıları Charlie Brooker ve Annabel Jones tarafından yaratıldı ve yürütücü yapımcılığını aynı ikili üstlendi. Brooker ve Jones, bu yılın başlarında Netflix'in yatırımıyla prodüksiyon şirketi Broke and Bones'u kurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top