Hesabım
    ‘True Blood’ Ekranlara Geri Dönüyor!

    Dizi, HBO'da erken geliştirme aşamasında..

    Variety'nin haberine göre "True Blood" yeniden çevrimi ya da devamı, HBO'da erken geliştirme aşamasında. Roberto Aguirre-Sacasa ve Jami O’Brien, senaryoyu yazıp, yönetici yapımcılığı üstlenirken, orijinal dizi yaratıcısı ve şov sorumlusu Alan Ball da yönetici yapımcılar arasına eklendi. Şu anda, dizinin orijinal oyuncu kadrosunun hiçbiri geri dönüş için eklenmiş durumda değil.

    HBO temsilcileri yorum yapmayı reddetti. Orijinal "True Blood", Charlaine Harris'in "The Southern Vampire Mysteries" roman serisine dayanıyor. 2008'de HBO'da ilk kez sahneye çıktı ve 2014'e kadar yedi sezon oynadı. Ball, yedi sezonun beşinde showrunner olarak görev aldı. Dizi, vampirlerin yiyecek için insanları avlamayı bırakmasına izin veren sentetik bir kan ikamesi yaratıldıktan sonra vampirlerin insanlar arasında yaşadığı bir dünyada geçiyordu.

    Orijinal hikayede, kurt adamlar ve cadılar da dahil olmak üzere sayısız başka fantastik yaratıklar da bulunuyor. Anna Paquin, telepatik garson Sookie Stackhouse olarak rol aldı. Gösteride ayrıca, Alexander Skarsgård, Joe Manganiello, Stephen Moyer, Sam TrammellRyan Kwanten ve Rutina Wesley yer aldı. Aguirre-Sacasa, gösterinin dayandığı Archie Comics'in baş kreatif sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra televizyon için yarattığı "Riverdale" dizisiyle tanınıyor. Diğer çalışmaları arasında "Chilling Adventures of Sabrina", "Katy Keene", "Supergirl" ve "Glee" sayılabilir. Şu an HBO Max için doğaüstü drama “The Shelley Society” üzerinde çalışıyor.

    O’Brien, en son Joe Hill'in aynı adlı romanından uyarlanan AMC dizisi “NOS4A2” nin baş yapımcısı ve dizi sorumlusu olarak görev yaptı. Diğer çalışmaları arasında “Fear the Walking Dead”, “Hell on Wheels” ve “Da Vinci’s Demons” yer alıyor. Aguirre-Sacasa ile birlikte 2011 yılında HBO dizisi “Big Love”da birlikte çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top