Hesabım
    Cobra Kai'nin Üçüncü Sezonundan Altyazılı Fragman

    Netflix'e geçen dizi, üçüncü sezonuyla geliyor..

    "Cobra Kai", ilk olarak YouTube Premium'da çıkış yaptıktan sonra yeni evi olan Netflix'te üçüncü sezon için ilk fragmanını yayınladı. Yeni fragmanda orijinal "Karate Kid" başrolleri Daniel LaRusso (Ralph Macchio) ve Johnny Lawrence (William Zabka) gösteriliyor, 30 yıldan uzun bir süre sonra "Cobra Kai" yıldızlarına dönüştüler ve farklılıklarını bir kenara bırakıp Cobra Kai ekibini kurtarmak için bir araya geldiler.

    1984’ün "Karate Kid"inin orijinal antagonisti John Kreese geri döndü ve acımasız bir "merhametsiz" felsefesiyle Johnny’nin yeni Cobra Kai karate dojosunun yegane düşmanı olarak yerini aldı. Daniel ve Johnny, Cobra Kai'yi kurtarmak ve Kreese'i yenmek için meşhur polisler Tango ve Cash gibi birlikte çalışmak zorundalar.

    Yeni fragman ayrıca, ikinci sezon finalinde yaralanan ve komaya giren Miguel'in (Xolo Maridueña) iyileştiğini de gösteriyor. Johnny, eğitmek ve yeniden yürümeyi öğrenmek için Miguel'le birlikte çalışır. Üçüncü sezonda daha da fazla "Karate Kid" atmosferi vaat ediliyor. "Karate Kid: Part 2"nun rakibi Chozen Toguchi ve Daniel’in sevgilisi Kumiko (Tamlyn Tomita) da geri dönüyor. "Cobra Kai" nin ilk iki sezonu, üçüncü sezon için Netflix'e geçmeden önce YouTube Premium'da prömiyer yapmıştı. Satın alma oldukça popüler oldu ve şovun Netflix'te gösterime girdiği hafta Nilsen’in haftalık değerlendirmesinde en çok izlenen 10 platform yapımı arasına girdi.

    Ekim ayında "Cobra Kai" dördüncü sezon için yenilendi. Dizi, Counterbalance Entertainment aracılığıyla Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg tarafından yazıldı ve sorumlu yapımcılığı da aynı isimler tarafından yapılıyor. Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett, Overbrook Entertainment için Sony Pictures Television'dan Susan Ekins'le birlikte yönetici yapımcı. Macchio ve Zabka ortak yapımcılar. "Cobra Kai"nin üçüncü sezon prömiyeri 8 Ocak'ta Netflix!te gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top