Hesabım
    Julia Roberts, Apple Dizisinde Başrol Oynayacak

    Roberts'ın Homecoming sonrası yeni TV projesi belli oldu..

    Julia Roberts, Apple'da yayınlanacak olan Laura Dave romanı uyarlaması “The Last Thing He Told Me”nin dizi uyarlamasında rol almak için imzayı attı. Roberts, başrolün yanı sıra Reese Witherspoon ve Hello Sunshine'dan Lauren Neustadter'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Marisa Yeres Gill ve Lisa Gillan, Red Om Films adına Roberts'la birlikte yürütücü yapımcılık yapacak.

    20th Television, stüdyo olarak hizmet verecek. “The Last Thing He Told Me”, kocasının neden gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğuna dair gerçeği ararken on altı yaşındaki üvey kızıyla beklenmedik bir ilişki kuran bir kadını (Roberts) konu alıyor. Roman, 4 Mayıs'ta Simon & Schuster tarafından yayınlanacak. Dizi, daha önce Amazon'da "Homecoming" in ilk sezonunda oynadığı gibi, Roberts'ın son yıllardaki ikinci ciddi televizyon rolü olacak.

    Roberts, “Erin Brockovich” filmindeki Oscar ödüllü rolü de dahil olmak üzere daha çok sinema tarafında tanınıyor. Ayrıca, "Steel Magnolias", "Pretty Woman" ve "August: Osage County" filmleri için Oscar'a aday gösterildi. "The Last Thing He Told Me", Hello Sunshine'ın Apple'da kurduğu bir dizi projenin en sonuncusu anlamına geliyor.

    Hello Sunshine, kısa süre önce içerik platformunda Gugu Mbatha-Raw'un oynadığı “Surface” adlı drama ile Witherspoon'un oynadığı “The Morning Show”un yapımcılığını üstlendi. Apple şu anda Hello Sunshine'ın yapımcılığını üstlendiği “Truth Be Told” dramasını da yayınlıyor ve şirketten “My Kind of Country” adlı bir yarışma dizisi siparişi verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top