Hesabım
    Hayden Christensen, Yeniden Darth Vader'ı Canlandıracak

    Disney, efsane karakter ve oyuncusunun geri döneceğini açıkladı..

    Darth Vader çok çok uzak bir galaksiye geri dönüyor. Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, Disney Investor Day etkinliğpinde “Star Wars”un ikinci üçlemesinin yıldızı Hayden Christensen'in Obi-Wan Kenobi yan serisinde Darth Vader rolünü yeniden canlandıracağını duyurdu. Ewan McGregor'ın (önceki filmlerde sevilen Jedi'ı canlandıran) oynadığı Obi-Wan dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak.

    Lucasfilm'e göre yeni dizi, Star Wars serisinin çekilen altıncı filmi "Revenge of the Sith"in dramatik olaylarından 10 yıl sonrasında başlıyor. Diziye katılan diğer oyuncular arasında Genevieve O’Reilly (“Star Wars” eski karakteri Mon Mothma olarak görünecek), Stellan Skarsgard, Kyle SollerDenise Gough ve Adria Arjona yer alıyor.

    Hayranlar, "Revenge of the Sith"te Anakin Skywalker'ın padawan'dan Sith lordu Darth Vader'a dönüştüğünü hatırlayacaklar. Christensen'ı Vader maskesi olmadan görüp göremeyeceğimizi bilmiyoruz. Bununla birlikte, karakterin İmparatorluğun korkunç kötü adamına doğru yükselişi birkaç "Yıldız Savaşları" çizgi romanında da anlatılmıştı. Onun gücünün ne denli önemli olduğunu “Rogue One”da görmüştük ve en iyi sahnelerden birini izlemiştik.

    Bu yılın başlarında, yazar Joby Harold'un dizinin senaryosunu üstlenerek projeyi ocak ayında bırakan Hossein Amini'den devraldığı haberini vermişti. Harold ayrıca, Zack Snyder’in "Army of the Dead" filmi için yazdı ve WGN Amerika drama dizisi "Underground" ve Netflix dizisi "Spinning Out" üzerinde çalıştı. Kennedy ayrıca dizinin 2021'de çekimlere başlayacağını duyurdu. Haber dolu konferansta, Diego Luna'nın başrolünü Cassian Andor olarak oynadığı "Rogue One" dan Cassian Andor, "The Mandalorian" yaratıcısı Jon Favreau'nun Ashoka Tano yan serisi ve "Rangers of the New Republic" dizisi hakkında yeni bilgiler de duyuruldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top